Hej ärade spelkollegor! Jag får börja med att tacka Fenerbache som drygade ut min spelkassa ordentligt i veckan då jag hade 2k på dom -1 (till 3.95) borta mot Vasuli. En match de vann med hela 4-1.

Idag har jag Funnit ett antal fina drag som jag kommer att spela i ett trippelsystem (6 matcher 20 tripplar, insats per trippel 100 kr, totalt 2k)

Match 1

Rynninge - Fc Gute 1 (1.84)
Rynninge skall spela med extremt hög moral i denna matchen då deras kapten utgick allvarligt skadad i förra matchen. Spelarna i Rynninge borde vara något skärrade men enligt de rapporter jag har fått skall detta stärka deras vinnarskalle och kämparglöd. De spelar för sin skadade kapten.

Gute skall enl uppgifter som kommit till mig saknar sina två bästa spelare och har en lång resa i ryggen, med andra ord inte den optimala uppladdningen så 1.84 borde vara bra på ett extremt taggat Rynninge.

Match 2

Paris SG - Lorient Straff i matchen (3.65)
Paris har ett sjukt bra lag och de bra lagen brukar allt som oftast ligga på i hela matcher. Nu med Zlatan i laget så kan de få än mer spetskvalitet där framme och risken för slakt är stor. Att komma ihåg från föregående år så är det nästan alltid straff i de matcher Zlatan spelar (allt som oftast för Zlatans lag och han dundrar in den sj). Har en känsla att så kommer bli fallet även i år och kommer spela straff i Paris matcher i stort sett hela säsongen.

Match 3
KB Karlskoga - Nyköping U 2,5 (2.70)
Karlskoga tar emot serieledande Nyköping på hemmaplan i Karlskoga. En match som de inte direkt ser fram emot. Karlskoga kommer göra allt för att hålla tätt i denna matchen och kommer spela en ultradefensiv fotboll. Lägg där till att de saknar sin skyttekung så mål av Karlskoga borde inte vara något att vara rädd för. Dock finns risken att Nyköping kan stänka in tre men det är en risk jag är villig att ta till ett odds på hela 2.70.

Match 4
Sävdalen - Tibro 1 (2.10)
Tibro har inte vunnit på hela åtta omgångar och är helt under isen, något som jag och säkert många andra har snappat upp. Sävdalen är verkligen inget supergäng de heller men vissa glimtar av lycka finns att skåda i deras hemma spel. Bland annat så vann de hemma mot Assyriska BK med hela 4-1 och spelet finns verkligen där i vissa glimtar av lycka. 2.10 på Sävdalen hemma mot Tibro är helt klart värt ett spel enligt mig.

Match 5
Lausanne - Sion +1 (1.82)
Lausanne tar tidigt på säsongen emot serieledande Sion (endast spelats fyra matcher men de leder fortfarande serien). Lausanne åkte på storpisk borta mot Zurich med 4-0 i förra omgången men matchen innan det körde de över gamla storlaget Servette med hela 5-1 på hemmaplan. Förra säsongens möte lagen emellan här i Lausanne vann hemmalaget med 1-0 och det verkar faktiskt inte skilja alls så mycket mellan lagen som oddsen vill visa. 4 ggr pengarna på raka ettan är ett sjukt överodds men jag nöjer mig med plus ett på Lausanne till 1.82 som enligt mig är mycket spelbart! förra säsongen placerade sig Lausanne framför Sion i tabellen med en 7e respektive 9e plats. Lausanne vann även en träningsmatch mellan lagen med 2-0 i somras.

Match 6
Auxerre - Sedan 1 (2.00)
Auxerre åkte ur Liga 1 förra året och spelar nu i bakgårdsserien liga 2. Denna matchen är starten på återtåget (tillsammans med Monaco) som jag tror Auxerre kommer ha iår. två ggr pengarna är ett fint odds enligt mig.
Trippeloddsen är följande:

7.64
9.83
6.70
13.29
10.32
7.03
13.95
9.04
17.94
12.22
11.34
7.73
15.33
9.94
19.71
13.43
10.43
20.70
14.10
18.13

All ryggning sker på egen risk men jag hoppas att jag kan ha gett er lite kött på benen i denna djungel.
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip