Speltips

Speltips Sverige - Brasilien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-15 20:00 Spela här

Speltips Sverige - Brasilien
Land: Liga: Landskamp
Odds: 1.90 Speltips: Brasilien över 1,5 mål
2012-08-15 20:00 Sverige - Brasilien Brasilien över 1,5 mål 1.90 Beergluuund

Min första rek här på Rekat och jag har hittat en otroligt bra sådan.
Brasilien har ett lag som har en extrem offensiv kraft. Med anfallsstjärnor som Neymar, Hulk, Pato och Damio osv är detta ett av världens bästa landslag. Ni som såg OS vet vad jag snackar om. Truppen till matchen mot Sverige är nästan samma som var med och tog en silvermedalj i London.

Brasilien spelar idag på helig mark för dom. Råsunda, där de med Pelé i spetsen tog sitt första VM-guld. Pelé han själv kommer sitta på läktaren imorgon och ett flertal av spelarna i den brasilianska truppen har berättat att detta är en viktig match för dem och att de kommer gå fullt för vinst.

Sverige, preliminär startelva (4-2-3-1):
Andreas Isaksson - Sebastian Larsson, Andreas Granqvist, Jonas Olsson, Behrang Safari - Samuel Holmén, Pontus Wernbloom - Rasmus Elm, Zlatan Ibrahimovic, Christian Wilhelmsson - Ola Toivonen.
Avbytare: Pär Hansson (mv), Mikael Antonsson, Mikael Lustig, Oscar Wendt, Alexander Kacaniklic, Anders Svensson, Marcus Berg, Tobias Hysén.

Brasilien, trupp:
Målvakter: Gabriel, Neto, Renan Ribeiro.
Försvarare: Rafael, Dedé, Thiago Silva, Juan, Alex Sandro, Bruno Uvini, Romulo, Daniel Alves, Danilo, David Luiz.
Mittfältare/anfallare: Ramires, Sandro, Paulo Henrique Ganso, Paulinho, Alexandre Pato, Hulk, Neymar, Lucas, Oscar, Leandro Damiao, Jonas

Sveriges defensiv är inte vad den en gång var. Andreas Isaksson i målet har inte övertygat på sistone och när nu Mellberg bestämt sig för att sluta i landslaget har Sverige ett försvar som känns väldigt darrigt. Granqvist och Olsson kommer bilda mittbackspar och är helt okej i sina klubblag men har spelat sämre tillsammans i landslaget. På vänsterbacksplatsen hittar vi Safari, behöver inte säga mycket mer än så va?

Nej, detta blir förmodligen en enkel match för brassarna och minst två mål kommer de definitivt lyckas med och 1.90 på det är ett kanon odds.

Kommentera gärna vid åsikter/rygg, följ mig på även på Twitter för fler spel @BerglundLinus.
Ciao.


EDITERAD 2012-08-15 02.40:49

EDITERAD 2012-08-15 02.42:06

Beergluuund - 15 Augusti, 2012, 02:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!