Speltips: Bastia vs Reims

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-18 20:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Odds: 1.95
Tips: Bastia över 1.5 mål
Denna gången så kör vi ytterligare än match i Frankrike. Det handlar om nykomlingsmötet i mellan Bastia och Reims i Ligue 1. Bastia är tippade inför säsongen att komma på undre sidan av tabellen men ändå slippa nerflyttningsträsket. Jag tror när jag sett deras smarta värvningar och grymma hemmaspel att de ska kunna knipa en mittenplacering av tabellen till slut. Medans Reims som har tappat viktiga spelare inför säsongen är tippade att åka ur Ligue 1.

Bastia minst 2 mål. 1.95


I premiären så fixade man en 3-2 seger emot Sochaux på bortaplan, vilket var väldigt starkt gjort. Det är egentligen på hemma på Stade Armand Cesari där poängen ska komma. Förra året så var man riktigt bra på hemmaplan då de hade facit 15-4-0 med målskillnaden 44-16!! Lägg därtill att de har fått behålla deras bästa målskytt Maoulida ifrån förra säsongen också. Inför denna säsongen så har man värvat smart och bra. De spelarna de har knytet till sig är:
Ilan (Ajaccio, gratis, a), Palmieri (Istres, gratis, m), Yatabaré (Monaco, gratis, m/a), Varenne (Cournon, gratis, a), Marchal (Saint-à‰tienne, gratis, b), Modeste (Bordeaux, lån, a), Bonnefoi (Amiens, gratis, mål).

Där Modeste, Yatabaré och Ilan sticker ut. I defensiven så har man en stor bredd i backlinjen också. Lägg därtill att man har den rutinerade J.Rothen som t.ex har spelat CL final med Monaco och den unga talangfulle Khazri på mittfältet. Med detta laget ska man kunna hamna på en mittenplacering, vilket är starkt för en nykomling. Deras träningsmatcher inför säsongen har också varit väldigt bra! De har slutat med:

Bastia 5 - 1 Gazélec Ajaccio
Ajaccio 1 - 2 Bastia
Bastia 4 - 0 Evian TG

Bastia lär komma med uppställningen 4-2-3-1 till denna matchen med Modeste på topp med Rothen, Palmieri och Ilan bakom sig. Sedan har de grymt sparkapital på bänken med Khazri och Maoulida att slänga in offensivt.

Reims som också är nykomlingar i Ligue 1 fick en svår start där de fick möta Marseille på hemmaplan. Den matchen slutade med en 0-1 förlust. Man är som sagt tippade att komma nästsist av tabellen. Förra säsongen så tog man sig till Ligue 1 efter att hamnat tvåa i Ligue 2 efter Bastia. Då var deras farligaste vapen hemmaspelet. På bortaplan så hade man facit 5-7-7 med målskillnaden 18-19, vilket inte alls är så imponerande för en ligatvåa. Så dena säsongen är det viktigt för dem att ta poäng på hemmabanan. Inför denna säsongen så har man också träningsmatchat en del med mindre lyckade resultat.

Reims 0 - 1 Dijon
Vannes 1 - 5 Reims
Reims 1 - 1 Valenciennes
Reims 1 - 3 Nancy

Inför denna säsongen så har man varit rätt så aktiva i trasferfönstret med, men i negativ bemärkelse vill jag säga. Då de har gjort av sig med deras bästa målskytt Fauré ifrån förra säsongen, den duktga mittfältarem Amalfitano och mittfältaren Deaux. Man ersatt dessa spelare med helt okej spelare som har en del Ligue 1 rutin som kommer hjälpa dem i längden.

Jag tror att Bastia som är grymma på hemmaplan ska kunna dänga in minst två bollar i denna matchen i alla fall emot ett Reims som inte trivs alls likabra på bortagräset.

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Ohlssonp på twitter

Lycka till!

/SirM
  Bastia vs Reims
Spela på Speltips Bastia vs Reims
SirMattBusby - 17 Augusti 2012 - 15:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Moneyline - 2012-08-17 22:00

Rygg!

Ryggade Caen idag å tog med Istres som öppnat bra men dem fick endast 0-0 hemma:(


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Warriors - Rockets
Basket - NBA - 1 hcp -8,5
1.83
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming