Speltips

Speltips Fulham-Norwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-18 16:00 Spela här

Speltips Fulham-Norwich
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.85/2.87 Speltips: 1/Bara Fulham
2012-08-18 16:00 Fulham-Norwich 1/Bara Fulham 1.85/2.87 RalleArvid

Första Premier League-reken för säsongen och oj vad härligt det känns! Dessutom känns denna rek tämligen stark också, låt mig förklara varför:

Norwich inleder nu en tuff säsong, säsongen efter succésäsongen är alltid tuff (folk vet nu hur de spelar och underskattning finns inte på kartan exempelvis) och framförallt när succétränare Paul Lampbert har lämnat för Aston Villa. Fulham är i precis motsatt läge, man går från klarhet till klarhet från säsong till säsong och ser riktigt intressanta ut i år. Inte intressant som i topp 4 men väl en fin 7-8-9:e plats.

Inför premiäromgången har dock Fulham några avbräck pga skador; Davies, Frei, Senderos och Grygera saknas i premiären, dessutom lämnas Clint Dempsey utanför truppen –enligt mig helt rätt- eftersom han vill lämna klubben men Fulham har ett väldigt intressant nykomponerat anfallspar i Rodallega (som jag tror kan bli riktigt bra i år) och Petric. Så offensivt ska det inte vara någon fara för hemmalaget och defensiven har sett fin ut på försäsongen.

Gästande Norwich har däremot ÄNNU värre situation vad gäller frånvaro som lyder enligt följande: Hoolahan, Pilkington, Fox, Ward och Garrido missar med största sannolikhet matchen, dessutom är det osäkert huruvida Butterfield och Whittaker kan komma till start.

Fulham har en fin försäsong bakom sig med tre raka segrar innan man fick stryk mot Charlton. Segrarna var övertygande, framförallt i det att man inte släppte in ett enda mål och målskillnaden 8-0 innan förlusten är självförtroendeingivande.

Norwich har mött liknande motstånd, kanske något starkare, och har facit som lyder: två förluster, två oavgjorda och vinst mot Celtic. Defensiven är det främst som svajat för Kanariefåglarna och det tror jag hemmalaget inte kommer vara sena att utnyttja inför en fullsatt och förväntansfull arena i sydvästra London.

Fulham har förutom alla ovan nämnda fördelar en FÖRKROSSANDE statistik över gästerna. I modern tid har man mötts 8 gånger, Fulham har vunnit 6 och man har kryssat 2. Alltså inga segrar för Norwich men däremot en 6-0förlust näst senaste gången man gästade denna arena. Norwich vann senast på the Cottage för 26 år sedan och jag tror att man får vänta åtminstone ett år till för att det ska hända igen.

Troliga startelvor:

Fulham (4-4-2): Schwarzer; Reither, Hangeland, Baird, Riise; Duff, Diarra, Dembele, Ruiz; Rodallega, Petric.


Norwich (4-4-1-1): Ruddy; R Bennett, Turner, R Martin, Tierney; E Bennett, Johnson, Howson, Pilkington; Snodgrass; Holt.


Raka ettan spelas till 1.85 på nätet.
Dessutom bara Fulham att göra mål till 2.87 på bet365

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 17 Augusti, 2012, 16:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-08-18 11:35:15

Sjuk form du har

Jag borde ryggat fler av dina spel :(((

Ryggar ettan