Speltips

Speltips Oskarshamn-Husqvarna

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-18 15:00 Spela här

Speltips Oskarshamn-Husqvarna
Land: Sverige Liga: Division 2 ÖG
Odds: 2.62 Speltips: 2
2012-08-18 15:00 Oskarshamn-Husqvarna 2 2.62 Killer

I tre månader har vi väntat men ÄNTLIGEN drar Premier League igång. Som alltid när en ny liga drar igång så vet man inte riktigt vart lagen står. Jag avstår därför spel inledningsvis så man kan få sig en bild av lagen.

Jag hade gjort en längre rek om Elfsborg men chef Holms hade redan täckt den så istället provar jag mig på ett värdespel. Då huvudet inte riktigt är med mitt i natten så får ni nöja er med dessa rader:

Oskarshamns AIK, nykomling från division 3 som det viskas om i de småländska skogarna. Laget gjorde en imponerande vårsäsong och har egentligen varit med i den absoluta toppen från omgång ett. Oskarshamn har börjat höstsäsongen på bästa möjliga sätt med två raka segrar och laget ligger på en andraplats med 28 inspelade poäng och raden 8-4-1 25-9, samma poäng som serieledande Husqvarna.

Till dagens match har hemmalaget trassel deluxe då poängkungen Peiman Eliassi (8 ligamål + 4 assist), lagkaptenen Eric Persson och Isaac Blixt är avstängda. Dessutom är mittbacksklippan Johannes Lagesson (12 starter) inte tillgänglig. Lägg där till att viktige ytterbacken Adam Torstensson (startat samtliga matcher) och Fredrick Roskvist Petersson (målskytt senast) är högst osäkra inför matchen och är satta som 50/50. På skadelistan finns sedan tidigare även Jakob Rydberg och Carl Aldebert. Under veckan gjorde Oskarshamn en mycket smart inlåning i Anton Henningsson från Östers IF.


Husqvarna fick tillsammans med Motala förhandstipsen om förstaplatsen inför säsongen och det är väl naturligt då båda lagen ramlade ur Division 1 södra förra säsongen. Husqvarna gjorde precis som Oskarshamn en bra vårsäsong där laget gick in i uppehållet som serieledare, två poäng före Oskarshamn. I omstarten av serien spelade Husqvarna 2-2 borta mot Karlskrona innan Tord besegrades i derbyt med 3-0 i Söndags. Husqvarna har visat sig väldigt svårslaget och lagets enda förlust kom i mitten av Maj då svårspelade Lindsdal blev för svåra. Husqvarna har gjort klart med ett nyförvärv i Semir Mete från Allsvenska Syrianska FC.


Båda lagen på 28 poäng och samma resultatrad inför matchen. Husqvarna är i grund och botten det bättre laget. På förhand kunde jag köpt helt jämna odds. Men när Oskarshamn har flera tongivande borta så kan jag inte i min vildaste fantasi förstå hur bet365 kan göra hemmalaget till klara favoriter här. Vi får i skrivande stund 2.62 på gästerna och det är minst 0.5 enheter för högt med tanke på förutsättningarna. Det är absolut inget maxspel men värdet ligger helt klart på Husqvarna och jag spelar tvåan med medel.

För fler spel följ mig på twitter @killerswe där jag har 13 vinster, en void och en förlust på dem 15 senaste spelen.

/ Come on you Gunners!

Killer - 18 Augusti, 2012, 02:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
pricehunter - 2012-08-18 13:38:00

i stort sett samma rek som var uppe tidigare på ett annat forum, men det är väl ett sammanträffande.... bra spel dock!

Moneyline - 2012-08-18 13:22:18

Bra rek!
Fortsätt så killer. Blir rygg med Elfsborg

Jonas O. - 2012-08-18 11:33:35

Gillar verkligen dina rekar.
Gillar inte att spela på tvåor, men denna måste man ju bara testa. 2/5 u för min del.