Speltips

Speltips Milan-Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-19 20:45 Spela här

Speltips Milan-Juventus
Land: Italien Liga: Vänskapsmatch
Odds: 2.50 Speltips: 2
2012-08-19 20:45 Milan-Juventus 2 2.50 Bobbybbaby

Då var det dags för den årliga matchen mellan Milan och Juventus på San Siro, som alltid spelas en vecka innan säsongspremiären.

Detta är sista chansen att spänna sina muskler innan premiären börjar och rivaliteten mellan dessa två klubbar har vuxit sig allt större med tanke på förra säsongens rafflande titelrace mellan klubbarna och ett uteblivet (spökmålet) mål för Milan, vilket kostade dem matchen och kanske även titeln.

Alla vet sedan tidigare att Milan har sålt sina två bästa spelare Zlatan och Silva och har knappt ersatt dessa två. Milan har förlorat sina sitt trygga försvarsspel genom Silva och Zlatans sinne för målet. På försäsongen har inte Milan något speciellt att skryta med, utan någon vinst mot sämre lag och storförlusten mot Real Madrid med 5-1.

Om det är dystra miner i Milan, så är det tvärtom i Juventus då laget har gått obesegrade genom försäsongen, Herta Berlin, Malaga och även Napoli har fått se sig besegrade av den gamla damen. Lägg till även att Juventus har breddat sin trupp oerhört mycket denna säsongen, tvärtemot vad Milan har gjort, då tänker jag främst på Giovinco, Isla (Gör sin debut mot Milan) Asamoah, Pogba, Lucio är några namn och det ryktas flitigt och ständigt om LLorente ska komma till klubben inom kort.

Det jag vill komma fram till är att Juventus kommer ställa upp med i stort sätt ordinarie lag och ska inte har några problem att vinna, fast deras tränare Conte är avstängd och inte får sitta med på bänken, utan hungern att vinna för honom är stor..

Trolig Startelva: Buffon¨, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Asamoah, Pirlo, Marschisio, Vidal, Vucinic, Giovinco, Matri

Skynda att fynda innan oddset sänks.

Bobbybbaby - 18 Augusti, 2012, 13:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
icekingz - 2012-08-19 00:52:29

går reket ut på hjärtat eller hjärnan? hjärtat skulle jag säga. du nämner att Milan fick stryk mot Real men du nämner däremot inte att de vann mot både Schalke och Chelsea?

Säger inte att Milan kommer vinna imorgon men jag ville bara säga att Schalke o Chelsea inte är några dåliga lag direkt.

R.Baggio - 2012-08-18 22:56:53

Helt korrekt Bobby. Bra svar. FORZA JUVE!!

Bobbybbaby - 2012-08-18 22:11:30

Det har du alldeles rätt i Baggio, kom fram senare under dagen, men då går Storari in i målet, vilket är en riktigt bra ersättare och för Pirlo så kan antingen Asamoah, Pogba eller Marrone ersätta honom, men i vilket fall som helst har Juventus en stark trupp att ställa upp med..

R.Baggio - 2012-08-18 20:28:50

Nu har du lite fel faktiskt dem kanske 2 viktigaste spelarna missar matchen för Juve Pirlo och Buffon. men visst de e klasskillnad ändå o dem ska vinna inget snack om den saken=)