Speltips

Speltips Bordeaux vs Rennes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-19 17:00 Spela här

Speltips Bordeaux vs Rennes
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.10 Speltips: 1
2012-08-19 17:00 Bordeaux vs Rennes 1 2.10 SirMattBusby

Jadåå, underbara Ilan i Bastia avgörde i 95 minuten efter sitt sena inhopp och satt reken på Bastia över 1.5 mål! Men denna gången ska vi till den fina staden i Bordeaux och mötet mellan just Bordeaux och Rennes.


Bordeaux är tippade att komma topp 5 denna säsongen men ändå ha en snudd på chans på CL spelet. Medan Rennes som brukar ligga precis utanför kvalplaster, är inte tippade att komma så långt upp denna säsongen. Många tror på en mittenplacering efter denna säsongen för dem.

Bordeaux började serien direkt med en seger emot Evian på bortaplan med 3-2. Och man fick många positiva besked i den matchen. Som att deras nyförvärv Obraniak leverade direkt efter 11 min med omgångens mål! Samt att båda anfallarna Saivet och Gouffran målade direkt plus att den andra yttern Ben Khakfalla gjorde två assist. Inför denna säsongen så har man kvar nästan hela den inspelade startelvan förutom några bra värvningar som N’Guemo, Obraniak, Mariano och Maurice-Belay. Bordeaux ä ett snabbt lag som gillar att göra snabba mål i matcherna och ta kontrollen. Deras laguppställning brukar vara 4-4-2 med två offensiva yttrar. Inför denna matchen så saknas två spelare med lite betydelse, det är yttern Plasil som Ben Khalfalla ersätter som anffalren Bellion som Saivet ersätter.

Rennes fick en tuff början då de förlorade direkt emot Lyon på sin egen hemmabana med 1-0. Detta är ett Rennes som jag inte alls tror på, då jag anser att de har värvat dåligt i sommar. De har tagit in anfallaren Alessandrini ifrån Ligue 2 klubben Clermont som inte håller Ligue 1 klass samt mittfältaren Diallo ifrån Bastia. Deras förluster i truppen har märkts av mer, där de förlorat Mangane, Doumbia samt Hadji. Framåt i truppen som är det den gamle PSG anfallaren Erdinc som ska göra målen och det har han inte bevisligen inte gjort än. Det är deras ytter Kembo-Ekoko som har gjort dem. Förra året så var det just Kembo-Ekoko som blev deras bästa målskytt med 10 baljor. Men i förra matchen så drog just Kembo-Ekoko på säg ett korkat rött kort och är avstängd i denna matchen samt att deras ordinarie mittback Apam saknas inför denna matchen med. De ställer upp med en 4-3-3 uppställning.

Mötena mellan dessa två lagen brukar vara att hemmalaget som vinnare.

Bordeaux 2 - 0 Rennes
Rennes 1 - 0 Bordeaux
Rennes 0 - 0 Bordeaux
Bordeaux 0 - 0 Rennes
Rennes 4 - 2 Bordeaux
Bordeaux 1 - 0 Rennes


I detta mötet är det Bordeaux bredare trupp som kommer fälla avgörandet då de ersättaer sina spelare som är borta utan problem medans Rennes avbräck både bakåt med mittbacken Apam samt framåt med yttern Kembo-Ekeko kommer märkas av tydligt. 2.10 för en hemmaseger här knipper jag alla dagar i veckan!

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Ohlssonp på twitter

Lycka till!

/SirM

SirMattBusby - 19 Augusti, 2012, 11:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-08-19 13:17:44

Flyt förtjänar man broder!

Rygg igen.