Speltips

Speltips Manchester CIty-Southampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-19 17:00 Spela här

Speltips Manchester CIty-Southampton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.65 Speltips: City -1.5
2012-08-19 17:00 Manchester CIty-Southampton City -1.5 1.65 RalleArvid

De flesta av oss tänker jag är ganska förvissade om att Manchester City kommer komma ur den här premiären med tre poäng. Frågan är då, hur gör man för att lägga ett spel om man, som jag, inte är så intresserad av odds under 1.20? Man synar lite i sömmarna och försöka hitta något annat som går i linje med den raka ettan helt enkelt. Min initiala tanke var länge 1/1 men även den var lågt nere och det får till slut bli en gammal hederlig hcp-1.5 även om den känns aningen tråkig och nedtryckt.

För det är ju så här, att trots att Mancini surar, som vanligt, och inte har gjort ett speciellt spektakulärt fönster över sommaren, bland annat blev ju Robin van Persie stulen mitt framför näsan på italienaren, så har man ju en fantastisk trupp till sitt förfogande givetvis (framförallt offensivt) och försäsongen har gått utan större problem, mycket mål gjorda, mycket segrar tagna) och med en seger över Chelsea i Community Shield som grädden på moset.

Southampton då, jo, de är tillbaka i Premier League där både jag och de själva anser att de hör hemma. Även att de givetvis inser att de blir oerhört tufft idag så får jag känslan av att de inte riktigt har samma avslappnade, respektlösa och bära eller brista-mentalitet som en nykomling helt utan förväntningar hade haft. Då tror jag Manchester City MÖJLIGTVIS hade fått problem och ett riskmoment för chock, men så tror jag alltså inte att det blir idag.

Southampton har inte mött lag av riktigt samma kaliber generellt sett under försäsongen som City och resultaten har varit blandade. En 2-0seger över Wolves följdes upp av 1-1 mot Bristol City och en mardröms-genrepetition med hela 0-4 över Udinese.

Manchester City var som bekant obesegrade hemma under hela förra säsongen och har inte förlorat där sedan i december 2010. När man kikar igenom hela förra säsongens hemmamatcher för City så förblindas man av en massa 3-0, 3-0, 3-0, 5-0, 4-0, 5-0 och jag, vad har jag för anledning att tycka annorlunda idag när man ställs inför en nykomling, som visserligen hade en fantastiskt fin borta-streak i slutet av säsongen men som långt ifrån imponerade borta under hela säsongen. Nu är det inte Bristol City och Brighton & Hove som står på andra sidan, nu är det en nytänd Tevez med sin lekkamrat och landsman Agüero bland många andra som står för utmaningen.

Det var ett tag sedan de båda lagen möttes, det var då framförallt ett helt annat Manchester City på den tiden och Southampton har en helt okej statistik på dagens gäster i modern tid även om City vunnit de två senaste matcherna.

HCP -1.5 är lågt nedtryckt även det, men det finns fortfarande att få tag i till 1.65x på nätet (blandannat Pinnacle ).
Jag spelar också Manchester City att vinna båda halvlekarna till 2.10x.

Lycka till lads!
/@RalleArvidEDITERAD 2012-08-19 12.38:52

RalleArvid - 19 Augusti, 2012, 12:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!