Speltips Young - L.Mayer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-08-20 16:00
Land: USA
Liga: ATP Winston-Salem
Odds: 1,53
Speltips: L.Mayer
Spela på Speltips Young - L.Mayer
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på L.Mayer
Dagen till ära har jag ett huvudspel och.. jag vet, det börjar bli tjatigt men Donald Young vinner inte mot Leonardo Mayer. Inte om jag får 1,53 på argentinaren i alla fall.

Argentinaren dalade på rankinglistan efter att envisats med att gå över till att spela med kontrollracket. D.v.s ett racket där man själv måste ge bollen fart men som inger desto mer kontroll i slagen. Hur som helst, ingen bra idé för Leonardo som sedan en tid är tillbaka med sin gamla racketsponsor och är då även tillbaka inom topp100. Där han hör hemma.

Leonardo Mayer är i grund och botten en grusspelare (såklart) men står sig bra på snabba underlag. Han är mycket sevärd men kan ha problem att hantera slag som, vad ska man säga, han inte är van vid. Typ, moonballs och korta slicade bollar o.s.v. Detta är dock inget att bekymra sig över när Donald Young står på andra sidan nätet. Då får man så pass mycket gratis.

Nu har jag sett säkert hälften av Donalds 17 raka förluster och det är ett rent skämt att man får över 1,50 på Mayer i den här matchen. Mot Chardy spelade inte bara Donald sedvanlig bedrövlig tennis - det gjorde även Chardy som trots det vann sista set med 6-0. En setsiffra amerikanen får betrakta som vanlig då han senaste året förlorat hela sju set med just 6-0. Att jämföra med Djokovic som nu totalt förlorat sex set med 6-0 under hela sin karriär.

Donald Young gör nog sin sista säsong på ATP-touren. Om inte för gått så åtminstone för en bra tid framöver.

Leonardo Mayer har gjort många bra resultat på sistone som Donald inte ens skulle våga masturbera till. Slå ut Kohlschreiber i Roland Garros. Pressa Juan Monaco till två tiebreak i Wimbledon. Besegra både Stepanek och Giraldo under året.

Donald Young har blott två segrar i år. Peter Gojowczyk, rankad 200 och Grigor Dimitrov, 52. Hur den sistnämnde besegrades har jag ingen aning om. Det är sannerligen ett mysterium. Men så har amerikanen också förlorat 17 raka matcher efter det.

Leonardo bröt en kvalmatch mot Berrer för två veckor sedan p.g.a trötthet/utmattning men säger att han är fit for fight inför Winston-Salem.
Spela på Young - L.Mayer hos Betsson
Poldan - 19 Augusti 2012 - 23:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Starfido - 2012-08-20 14:30

Otroligt bra rek! Denna bara MÅSTE ryggas..

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: