Speltips: Blackpool-Leeds

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-21 21:00
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2.20
Tips: 1
Ian Holloway är fortfarande kvar som tränare för Blackpool och det finns det BARA positiva saker att säga om. En imponerande premiär där man besegrade hemmastarka Millwall med 2-0 och det känns som att Holloways mannar plockar upp form, taktik och spel i princip där man lämnade det förra säsongen -på topp, då man var en hårsmån från Premier League, återigen!

Framförallt har Blackpool en tämligen bred trupp som gör att Holloway kan laborera och rotera, något som är viktigt när lag från Championship och nedåt i England går sådana oerhört slitsamma scheman till mötes som man gör.

Leeds har lite problem i truppen, sommarnyförvärvet Paul Green kan vara borta flera veckor och ersätter honom gör förmodligen El Hadji Diouf och det kan ju ALDRIG vara bra för någon att ha en sådan människa i laget/på planen.

Leeds hade inte mindre än sju spelare som gjorde liga-debut i premiären mot Wolves, samtliga är förmodade att få fortsatt förtroende och ni hör att lägena i lagen är ganska motsatta. Stabilitet mot instabilitet, rutin mot orutin, men däremot ska man bära med sig att Leeds ändå besegrade Wolves hemma i premiären vilket inte är kattpiss och argentinaren Becchio, som gjorde målet, är fantastisk och det är sjukt att han inte spelar i Premier League när han levererat i så pass många år som han gjort i England.

Blackpool har den bästa startelvan, Blackpool har hemmaplan, och är dessutom ett av de lag som har störst fördel av hemmaplan av alla i Engalnds toppdivisoner, Blackpool har visat tendenser på att man kommer tillhöra toppen även i år.

Leeds är mer svåra att skapa sig en bild att tryggt luta sig mot. Hög högsta nivå men frågan är om Warnock har fått tillräckligt med tid på sig för att redan få detta lag att ta det sista steget. De kommer vara med i övre hälften men det stormar alltid kring den klubben och jag tror inte att är riktigt där Blackpool är än, och är man inte det, då får man stora problem med att plocka poäng på Bloomfield, det får alla nämligen lag.

Blackpool vann förra säsongens möten med 6-0 sammanlagt och även på det mentala planet är det fördel Blackpool därmed.

Jag tror på Blackpool och framförallt är jag nöjd med oddset 2.20 på Blackpool hemma mot alla lag i andradivisionen. Inte det säkraste spelet idag men väl ett spel med stort spelvärde.

Lycka till lads!
@RalleArvid
  Blackpool-Leeds
Spela på Speltips Blackpool-Leeds
RalleArvid - 21 Augusti 2012 - 07:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-08-21 17:33

Agree to disagree så att säga. Ja, var inne på överspel också men blev ettan istället sett till statistik/historik för överspelet. Lycka till om du lirar.

grisfitta - 2012-08-21 16:12

" Blackpool har hemmaplan, och är dessutom ett av de lag som har störst fördel av hemmaplan av alla i Engalnds toppdivisoner" där har du citatet där du säger att Blackpool är ett av de mest hemmaplansberoende lagen i england....hoppas du förstår nu. Jag tror inte på Leeds, enda spelbara i denna matchen är väl något form av överspel alt båda lagen gör mål.. Att jag kommenterade är för att du delvis motiverade reken på något som är helt felaktigt och det är inte första gången.

RalleArvid - 2012-08-21 15:36

Rekoj; okej. Lycka till. Jag kör en dubbel med Båda dagens bästa spel, däribland alltså denna.

RalleArvid - 2012-08-21 15:35

Beroende var ett ord jag inte riktigt är familjär med vad jag kan minnas, och inte heller när jag återläser texten kan jag finna termen. Jag tycker de har stark fördel av sin stämning och sina fans, och för det finns det en lååång historia och flera parametrar som inte ryms i en rek. Vidare undrar jag vad det är mer för citat: "helt påhittade påståenden"? 

Att blanda in Blackpools statistik från tiden i Premier League är kanske inte riktigt väsentligt inför kvällens drabbning men tack för ditt inlägg och ifrågasättande, det uppskattas. Intressant om siffran stämmer och mindre än jag hade trott. Senaste 35 matcherna i CS hemma har de 4 förluster, 9 oavgjorda och 22 segrar. Helt okej ändå även om jag trodde att den fördel de får från Bloomfield skulle genererat i ÄN mer poäng. Lycka till med dina spel. Det låter på dig som du tror på Leeds ikväll, stämmer det? Kör hårt!

grisfitta - 2012-08-21 11:21

Måste ifrågasätta varför du kommer med påstående som att Blackpool är ett av de mest hemmaplansberoende lagen i hela England. Varför säger du så? Inte första gången du kommer med helt påhittade påståenden.....Blackpool har alltså senaste 6 säsongerna tagit 51,7% av sina poäng hemma och 48,3% av poängen borta vilket alltså är extremt lite hemmaberoende.

Rekoj - 2012-08-21 11:19

Ryggar denna... blir en trippel med jbfs rek idag, plus blgm i Hudd-N´ham.

RalleArvid - 2012-08-21 10:29

Haha. Det skulle faktiskt innebära TRE!!!

ivalk - 2012-08-21 09:40

Rygg! Du kan ju omöjligt få två rekar förlorade på raken? =)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
18:15  Assar - Shibaev
Bordtennis - World cup - Assar
1.83
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
20:45  Jeong + Shibaev
Bordtennis - World cup - Dubbel
1.81
21:00  West Ham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
1.85
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming