Speltips Spartak Moskva - Fenerbahce

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-21 18:00
Land: EL-kval
Liga: EL-kval
Odds: 3,75
Speltips: Rött kort: Ja
Spela på Speltips Spartak Moskva - Fenerbahce
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Rött kort: Ja
Tjenare planket, förra reken brast då vi saknade ett mål. Inte lätt alla gånger men borde blivit betydligt fler än två mål med tanke på alla chanser och två(!!!) missade frilägen ensam med målvakt.

Hittat ett intressant och ovanligt spel för min del, har fått upp ögonen lite för turkiska ligan då det spelas en underhållande och jävligt intensiv fotboll. Kikade senast på Fenerbahce - Elazigspor som slutade 1-1. Det var ingen vacker match som slutade med HELA 9 gula kort och 1 rött. Fantastiskt underhållande för en brunkgalning som mig.

Fenerbahce spelar en extremt fysisk fotboll där man ger 100% oavsett om man befinner sig i eget eller motståndarens straffområdet. Spartak Moskva präglas av spelare som inte tar skit, allra minst från turkar. I mina ögon är Spartak Moskva ett lag några klasser bättre sett över hela planen, starka i defensiven och snabba i kontringarna. Turkarna vet att man måste hålla tätt om man ska ha en chans för avancemang, jag förväntar mig en hetsig match med mycket fula efterslängar.

Spelar detta spel 7/10 då jag är fullkomligt övertygad om att vi kommer få se minst 6-7 gula kort denna match. Rygga på egen risk och lycka till!

/Felix
Spela på Spartak Moskva - Fenerbahce hos Unibet
Fellem - 21 Augusti 2012 - 14:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: