Speltips

Speltips Spartak Moskva - Fenerbahce

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-21 18:00 Spela här

Speltips Spartak Moskva - Fenerbahce
Land: EL-kval Liga: EL-kval
Odds: 3,75 Speltips: Rött kort: Ja
2012-08-21 18:00 Spartak Moskva - Fenerbahce Rött kort: Ja 3,75 Fellem

Tjenare planket, förra reken brast då vi saknade ett mål. Inte lätt alla gånger men borde blivit betydligt fler än två mål med tanke på alla chanser och två(!!!) missade frilägen ensam med målvakt.

Hittat ett intressant och ovanligt spel för min del, har fått upp ögonen lite för turkiska ligan då det spelas en underhållande och jävligt intensiv fotboll. Kikade senast på Fenerbahce - Elazigspor som slutade 1-1. Det var ingen vacker match som slutade med HELA 9 gula kort och 1 rött. Fantastiskt underhållande för en brunkgalning som mig.

Fenerbahce spelar en extremt fysisk fotboll där man ger 100% oavsett om man befinner sig i eget eller motståndarens straffområdet. Spartak Moskva präglas av spelare som inte tar skit, allra minst från turkar. I mina ögon är Spartak Moskva ett lag några klasser bättre sett över hela planen, starka i defensiven och snabba i kontringarna. Turkarna vet att man måste hålla tätt om man ska ha en chans för avancemang, jag förväntar mig en hetsig match med mycket fula efterslängar.

Spelar detta spel 7/10 då jag är fullkomligt övertygad om att vi kommer få se minst 6-7 gula kort denna match. Rygga på egen risk och lycka till!

/Felix

Fellem - 21 Augusti, 2012, 14:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!