Speltips

Speltips Assyriska v Yxhult

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-23 18:30 Spela här

Speltips Assyriska v Yxhult
Land: Sverige Liga: Div 4 Örebro
Odds: 1,90 Speltips: 1
2012-08-23 18:30 Assyriska v Yxhult 1 1,90 holms

Lika bra att kasta upp den här redan nu innan folk här hemma på byn får upp ögonen och spelar ned ettan till ett ospelbart odds.

FC Assyriska har storsatsat till hösten genom att plockat in seriens kanske bästa spelare från IFK Örebro, Niklas Johansson.
Men det stannade inte där, nej, ni med koll på er fotboll vet vilka Samuel Mokedé och Modou Jallow är, herrar med allsvenska och superettanmeriter, och även dessa är nu spelklara för detta Assyriska som nu gett sig fan på att jaga ifatt Yxhult i toppen.
Man var redan innan säsongen en av de absoluta förhandsfavoriterna, och nu spänner man musklerna ordentligt för att infria det.

I senaste omgången imponerande man borta mot Sturehov. Enkel seger 4-1. Det nämnvärda med den segern är att man då saknade sina två brassar (vassa herrar) som var avstängda OCH de tre nämnda nyförvärven.
Samtliga förväntas spela i den här, ja jag kallar det seriefinalen.

Yxhult har gjort en jättesäsong hittills. Laget som kom från femman toppar serien, och det är ju bara att lyfta på hatten för den bedriften.
Men det beror egentligen endast på att Per-Åke Åstrom får spela sina matcher trots att han inte sett en fotbollsträning de senaste åren. Han toppar skytteligan på 20 mål (nummer två på elva mål) och bildar ett vasst anfallspar med Jonas Freberg.
Till den här matchen saknar man sin bästa mittback, och, även om jag inte tror att det spelar någon större roll för utgången av matchen, så är det trots allt ett avbräck man helst hade klarat sig utan, såklart.

Assyriska är sex poäng bakom. Det är bara en seger som räknas, vilket man som synes har satsat rätt bra för.
Det är ingen slump att Nordicbet har den suveräna serieledaren som underdog här. Absolut inte.
Skillnaden med mina tankar är dock att Assyriska borde vara större favorit än så.
1,90 på ettan. Spelbart ner till 1,50.

Först till kvarn.

Finns intresse så kan jag knalla bort till Örnsro och direktrapportera matchen på planket.

holms - 22 Augusti, 2012, 16:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!