Speltips Sam Querry v Feliciano Lopez

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-08-22 18:00
Land: USA
Liga: ATP Winston-Salem
Odds: 1.40
Speltips: 1
Spela på Speltips Sam Querry v Feliciano Lopez
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på 1
Querry är dagens spel! En match mot Lopez i deras respektive form är något Querry bara ska vinna.
Querry vaknar alltid till liv varje år på sensommaren när turneringarna spelas i nordamerika och det vankas US-open. Så även detta år, har gått helt ok men haft lite otur i lottningen och stött på Djokovic och Murray.
Querry med sin fina serve är oerhört svår att bryta, så minst tiebreak förväntar jag mig att han får i varje set.

Lopez gillade jag mycket förut, men han har helt klart tappat en klass. Var förr ofta långt i bl.a wimbeldon och turneringar på snabba underlag där spanjoren ofta sökte sig på nät efter sin fina serve eller hårt toppade forehand.
Serven är fortfarande bra men numer är det som om han tappat omdömet i spelet, dundra på hej vilt med sin forehand på vinst och förlust utan värdering. Hans backhand är som den alltid varit, bra i sina bästa stunder men väldigt instabil.
Lopez senaste match var han illa ute flera gånger men med några lyckade "rallar-svingar" på linjen och kanske mest tacka vare hans motståndares (D Young) förmåga så lyckades han går segrande ur den matchen.

Var inne på ett 2-0 spel, men med tanke på Lopez högstanivå så kanske han kan knipa första set i tiebreak. Men den nivån håller han max ett set och över 3 set ska absolut Querry knipa detta!

Övriga spel är kort och gott spel på bra spelare utan att veta något direkt om deras motstånd. Lite vanskligare men de bör ta hem det i två raka hela bunten!

Sam Querrey v Feliciano Lopez 1:a 1,40 8 units
Spela på Sam Querry v Feliciano Lopez hos Betfair
quisma - 22 Augusti 2012 - 17:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: