Speltips

Speltips Bursaspor-Twente

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-23 19:30 Spela här

Speltips Bursaspor-Twente
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 2.10/1.80 Speltips: Ö2.5/BLGM
2012-08-23 19:30 Bursaspor-Twente Ö2.5/BLGM 2.10/1.80 RalleArvid

Ingen rek under onsdagen då jag är i flyttar/resar-tagen. Ställer istället in mig på Europa League-kvalet och har hittat något som jag vill mena är två överodds vad gäller positiva, målglada spel i matchen mellan Bursaspor och Twente.

För Twentes del; på de senaste 20 matcherna ute i Europa League på bortaplan har man bara misslyckats med att göra mål fyra gånger. Fyra gånger mållösa på bortaplan i Europa på 20 försök och jag vill hävda att det är ett facit som är oerhört imponerande när man vet vad bortaspel i Europa många gånger innebär. I många av Twentes matcher nöjer man sig dessutom inte med 1 mål utan gör fler och då blir det som sig bör ofta över 2.5 mål i deras matcher.

På torsdagskvällen möter man Bursaspor på Turkisk mark. Bursaspor som vid 12 tillfällen på sina senaste 20 matcher sett till att det blivit över 2.5 mål i matchen, och det oftare tack vare sin egna offensiv än sin bristande defensiv. Visst, en hel del svagare motstånd i både träningsmatcher och Europa League på sistone men nog är det ett målglatt gäng vi har att jobba med ändå, och så är verkligen inte fallet med alla Turkiska gäng.

Twente bör ses som favoriter i dubbelmötet och vi vet av erfarenhet att man gör bäst i att göra mål på bortaplan om man vill avancera vidare i dessa dubbelmöten. Twente kommer gå för att få in ett ledningsmål men kommer även nöja sig med 2-1 i röven eller liknande. Det för med sig att man kan tänka på attack under matchens samtliga 90 minuter och framförallt att hemmalaget, som jag har svårt att se hålla nollan, även de måste gå framåt för att försöka vinna med två bollar för att kunna vara tillfreds med sitt resultat från hemmaplan inför returen.

Förutom Europa och träningsspel har båda lagen öppnat fint på hemmaplan i respektive ligor, Twente i topp i Eredivise med full pott, 6 pinnar på 2 matcher och +4 i målskillnad. Bursaspor har bara spelat en match och den vann man. Det är därför två självförtroendestinna lag som möts, två lag som kommer bjuda upp till dans och två lag som kommer bjuda på gjorda och insläppta mål.

Jag brukar hålla mig ifrån att spela överspel i de första av två playoff-matcher av det här slaget då de tenderar att bli låsta och målsnåla. Jag kan dock inte riktigt se hur det ska kunna bli fallet i denna match och spelbolagen är lika inställda på målsnålt som jag brukar vara i liknande matcher så jag tackar för 2.10 som bjuds på nätet för över 2.5 mål.

Jag spelar förutom Ö2.5 till 2.10x båda lagen att göra mål till 1.80x på bet365 .

Lycka till lads!

RalleArvid - 22 Augusti, 2012, 19:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lyran89 - 2012-08-23 11:17:24

om det va du som rekade för den senaste matchen då bursaspor totalt spelade ut deras finska motstånd med typ 6-0 eller liknande, så går jag med denna reken! :) jobba mål!!!