Speltips

Speltips Aston Villa - Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-25 16:00 Spela här

Speltips Aston Villa - Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.40 Speltips: 2
2012-08-25 16:00 Aston Villa - Everton 2 2.40 akaa

Om man tittar tillbaka på förra veckans omgång i Premier League och Aston Villas bortaförlust mot West Ham så vore det kanske klokt att vota för Everton som hemmaslog topptippade Manchester United med 1-0. Everton kliver in i matchen mot Villa med ett enormt självförtroende och en defensiv som mot United kunde mäta sig med Chelseas fantastiska försvar mot Barcelona.

Värt att tänka på är det faktum att om man tittar tillbaka på de 10 senaste mötena dessa två lag emellan så har inte Everton gått från någon av dessa bataljer med en seger. Sju av dessa fighter har slutat med oavgjort och tre av matcherna har Villa gått segrande ur. Dessa matcher brukar heller inte rendera i särskilt mycket mål.

Trots detta ger jag ett litet övertag för Everton denna gång, inte enbart med tanke på segern mot United utan jag baserar även detta på att Everton ser mycket starkare ut än Villa denna match (och säsong). Everton spelar med en klassisk 4-4-1-1 och med Fellaini bakom Jelavic kan detta bli ett riktigt bra år för Everton om man kan hålla sina spelare friska.

Frågetecken:
Everton - Jelavic har känning från förra veckan och är inte helt 100% för matchen i morgon. Distin känner även han av förra veckans match och är inte 100% han heller. Skulle inte Distin komma till spel kan vi säkert få se Heitinga i den positionen, vilken han bemästrar väl.

Aston Villa - Jag tycker personligen truppen ser ganska tunn ut, att Delfouneso troligtvis kommer medverka mot Everton kan ge Villa ett litet lyft. Villa ser dock ut att få spela utan spelare som Agbonlahor, Dunne samt Albrighton, tre bortfall som annars är spelare nog att kliva in i första elvan.

-------------------

Tips: Aston Villa v Everton 1-2 (Bent, Pienaar, Osman)

akaa - 24 Augusti, 2012, 16:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Fugazzi - 2012-08-24 16:54:30

Med tanke på Fellainis insats mot United och att jag redan innan säsongen tippat Villa som Championshiphotade så går jag hårt in här, skulle spela matchen ner till 2gånger.
Spelas även ihop med city som möter ett pool utan Agger(och hur det brukar sluta när han inte är med vet vi alla sen tidigare).
5.52 på den är för bra för att vara sant!