Snabb rek om matchen som börjar om 1,5 h. Derby i Ryssland vilket innebär tidig matchstart så att gruvfyllona inte hinner bli allt för fulla.

Lokomotiv har inlett säsongen med 10 poäng på 5 matcher och ligger därmed på en tredje plats. Det är inga topplag man mött men man har gjort jobbet åtminstone. Faktum är att man troligtvis lär vara med där uppe i toppen när säsongen summeras, då man har en väldigt stark startelva.

Kresic, Shishkin, Burlak, Corluka, Eschenko, Zapater , Glushakov, Ozdoev, Samedov, Maicon , Pavlyuchenko.

Så såg den ut senaste matchen som dom vann med 2-0. Vi hittar Corluka, f.d Spurs. Zapater som lirat i bland annat Genoa och Sporting. Man har Glushakov som är landslagsman, Samedov som gör många mål från sin ytterposition. Brassen Maicon, och så då Pavlychenko längst upp. Så det är en bra trupp med ryska mått mätt och även fast det är derby så ska man ha ett stort övertag.

Dynamo har istället börjat säsongen med 0-0-5 och 1-11 i målskillnad. Dessutom torskade man med 0-2 mot Stuttgart i veckan. Man har Kuranyi, Dzudszak, veteranen Semshov och Luke Wilkshire. Dzsudzsak är en sjukt bra spelare men har inte gjort någon nöjd sen han kom till Ryssland, och hans målskytte från tiden i PSV är som bortblåst. Kuranyi är ju en stabil målskytt, men let's face it. Han börjar bli till åren och är nog mer nöjd och belåten med sin tillvaro i Ryssland, då han lär få stanna där karriären ut om det inte bär av mot USA eller Japan.

Så... Lokomotiv vinner detta till 1.85, i en vad jag tror målrik tillställning.

This is the stats tab
This is the post tip