Speltips

Speltips Stoke-Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-26 14:30 Spela här

Speltips Stoke-Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.50 Speltips: 1
2012-08-26 14:30 Stoke-Arsenal 1 3.50 mr_england

En favorit i repris! I det här mötet har jag spelat på Stoke varje år. Rak etta eller med insatsen tillbaka vid oavgjort. Jag provar därför igen då det känns som en ännu bättre chans för Stoke den här gången.

På senare år har det här mötet utvecklats till en av Stoke-fansens absoluta favoritmatcher/hatmöten. Allt på grund av Wengers uttalanden gällande Stokes spelstil. Vem som har rätt eller fel låter jag vara osagt men det garanterar i alla fall en fantastisk stämning på en arena som redan sedan tidigare är mest högljudd i Premier League. Wenger kommer få veta att han lever och hemmalaget kommer ha ett fantastiskt stöd…

Ser man till de värvningar Stoke har gjort så känns de ungefär likvärdiga med förra säsongen eller marginellt bättre. En fördel för Stoke är dock att de inte behöver sälja sina bästa spelare utan kan behålla dem och bygga långsiktigt. Flera storklubbar har ryckt i bland annat Shawcross men då klubben har god ekonomi behöver de inte sälja. Läget är det motsatta i Arsenal även det så klart handlar om lite större namn och pengar. För att summera det hela är dock Stoke lika bra eller lite bättre än förra säsongen och Arsenal är sämre. I alla fall på papperet.

Med det i åtanke och om man tittar på statistiken nedan är det nästan omöjligt att inte spela på Stoke den här gången.

Lite statistik:
Stoke har mött Arsenal fem gånger på hemmaplan sedan 2008. Det har resulterat i tre segrar för Stoke, en seger för Arsenal och ett kryss.
Stoke har gjort mål i samtliga dessa fem möten. Fyra gånger inom 11 minuter.
Stoke är obesegrade i sju raka hemmamatcher i Premier League.
Arsenal har bara vunnit en av de sex senaste matcherna i Premier Leauge.
Stoke förlorade inte någon hemmamatch mot "Big 6" i Premier League ifjol.
Stoke har gjort 6 av 9 Premier League-mål mot Arsenal på fasta situationer.
Peter Crouch har gjort 7 Premier League-mål mot Arsenal. Crouch har gjort mål i båda mötena då han spelat för Stoke mot Arsenal.
Van Persie och Song gjorde antingen mål eller assist vid 47 av de 74 Premier League-mål som Arsenal gjorde förra säsongen. 64%. Nu har båda lämnat klubben.
Årets premiäromgång: Arsenal-Sunderland 0-0, Reading-Stoke 1-1.

Då man läser statistiken och förutsättningarna ovan så skulle det inte vara konstigt om Stoke var favorit inför den här matchen. Då oddsen visar det motsatta är det bara att tacka och ta emot då vi bjuds en fantastiskt fin möjlighet att fylla på plånboken.

Stoke kommer ha ett otroligt publikstöd och bomba Arsenal med fasta situationer på Premier Leagues smalaste plan. Det är en taktik som visat sig passa Arsenal väldigt illa tidigare och då Arsenal är försvagat den här säsongen tror jag mycket på hemmalaget. Den fege/smarte spelar med insatsen tillbaka vid oavgjort eller asian 0. På det bjuds vi en bra bit över två gånger pengarna vilket känns nästan overkligt. Jag väljer dock att spela en rak etta då jag tror att Stoke vinner den här matchen. De är fysiskt starkare och kommer bryta ner Arsenal.

Spel: Stoke vinner mot Arsenal – odds 3.50 hos bet365

mr_england - 25 Augusti, 2012, 13:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nakato - 2012-08-26 13:10:48

DnB på Stoke finns också till härliga odds från 2,25 - 2,63, kan ju vara spelvärt om man inte vill riskera att det blir kryss!

SonOfPirlo - 2012-08-26 11:42:54

Cazorla kommer assa två och hänga en själv, gonatt!

mambo1 - 2012-08-25 18:59:59

Dream on Mr_England. Stoke.Arsenal blir något som 1-3 eller 0-2. Arsenal mkt starkare i år då de har fått tillbaka spelare samt förstärkt på ett smart sätt. podolski gör 2 i matchen. Stoke kommer att tillbringa säkert 20 minuters speltid till att torka boll.

nokkan21 - 2012-08-25 14:12:22

Tyvärr riktigt bra spelvärde i ettan.