Speltips

Speltips Pescara - Inter

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-26 20:45 Spela här

Speltips Pescara - Inter
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.80 Speltips: 2
2012-08-26 20:45 Pescara - Inter 2 1.80 jbf

Pescara-Inter kunde varit en riktigt underhållande match om det inte vore för Pescara.
Nu med fantastiske Zeman borta plus spelare som Verratti och Insigne bl a så känns denna match som en walk in the park på förhand för Inter. Nu funkar ju fotboll inte på det viset direkt.

Dock så tror jag väldigt mycket på Inter här, och även hela denna säsong. Jag t om att man kommer att kunna utmana Juventus långt in på våren, då dom har CL att tänka på till skillnad från förra året. Nog om Juventus.

Inter har haft en riktigt bra försäsong måste man säga (facit: 8-1-1), man vann Trofeo TIM Cup, även om den kanske inte är så spektakulär direkt. Man har även klarat gå igenom 1 kvalrunda i Europa League och på got väg att ta sig till gruppspel efter att man vann med 0-2 i torsdag borta mot Vaslui. Med tanke på Inter skulle kvala till Europa League som har förberedelserna inför denna säsong börjat tidigare än alla andra och man är helt klart varmare i kläderna än de flesta italienska lag såhär i starten av serien, det tror jag kommer vara en fördel.
Man har haft en grymt bra mercato och sportchef Branca måste ses som den som är vinnare inom den kategorin denna sommar.

Vilka har man värvat till denna säsong då? Framförallt så har man rensat på truppen på allt döttkött som funnits.
Man har värvat Serie As näst bästa målvakt (eller jag tycker han är bäst) i form av Samir Handanovic, tidigare i Udinese där han varit riktig grym. Tyvärr så är han skadad och deltar inte i denna match. In har även Cassano kommit som kan bli ett riktigt roligt tillskott. Sen har man värvat Gargano och Mudingayi på lån, vänsterbacken Pereyra från Porto. Man har löst Guarin helt nu efter att ha varit inlånad från Porto. Man har värvat en riktigt bra mittback i form av Matias Silvestre från Palermo. Även Rodrigo Palacio (avstängd mot Pescara)har värvats för att få bättre offensiv bredd.
Sen så har man återfått en viss Coutinho som varit utlånad till Espanyol den gångna säsongen och gjort det riktigt bra där, men detta är året han ska få sitt stoora genombrott och jag tror väldigt mycket på honom i år. Man har haft en lysande mercato med andra ord!

Pescara då, ja som jag nämnde så har man tappa magiske Zeman samt spelarna Insigne och hänföraren Verratti på mittfältet. Dessa 3 förluster kommer svida rejält. Vilka har man värvat?
Mjo man har värvat Mervan Celik från Gais bl a. Även Weiss från Man City, som varit utlånad ett antal säsonger nu, senast i Espanyol tillsammans med just Coutinho.
Den som ska ta över Verrattis roll denna säsong är Colucci, och det kommer han få tufft att göra, visst han kommer säkert göra det bra men avsaknaden av Verratti lär synas mer och mer under säsongen.

Pescara är ev av dom där tre som jag tror åker ut direkt denna säsong. Och om så är fallet så ska Inter bara vinna denna match vilket jag tror man gör, inte någon kross på något sätt men en stabil topplags seger så att säga.


Troliga Startuppställningar kan vara dessa:
Pescara (4-3-3):
Perin
Zanon - Romagnoli - Capuano - Balzano
Nielsen - Colucci - Cascione
Weiss - Abbruscato - Caprari

Inter (4-3-1-2):
Castellazzi
Zanetti - Ranocchia - Silvestre - Nagatomo
Guarin - Cambiasso - Gargano
Sneijder
Milito - Cassano


Jag spelar 8/10 Units på Inter som segrare @ 1.80 bet365

Lycka till alla ryggare, nu kör vi!
Twitter@jagbaraforlorar

EDITERAD 2012-08-26 00.40:12

jbf - 26 Augusti, 2012, 00:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Miracle - 2012-08-26 17:43:10

Rygg!!