Speltips

Speltips GAIS-AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-26 15:00 Spela här

Speltips GAIS-AIK
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.35 Speltips: Ö 2.5
2012-08-26 15:00 GAIS-AIK Ö 2.5 2.35 holms

GAIS kan inte göra annat än att gasa framåt idag. Åtta poäng bakom Gefle på kvalplatsen och den sista livlinan är snart förbrukad. Det är bara framåt som gäller, det fungerar inte att gneta sig till oavgjorda matcher om Gefle ska jagas ifatt.

Och, detsamma gäller ju AIK. Dårarna tror fortfarande att det finns en chans att knipa SM-guldet. Okej, fine. Då fungerar verkligen inga oavgjorda matcher för er heller. Ös på bara!

Och, det finns ju hjälp på vägen. Faktisk. Oerhörda trassel för GAIS defensiva del då Richard Ekunde, Kenneth Gustavsson och Calum Angus saknas ...

Idag pröjsar överspelet 2,35.
AIK:s två senaste allsvenska framträdanden har också slutat med över 2,5 mål. Alltid något att ta med sig.

Vid en eventuell ställning 1-1 så kan vi ju räkna med två lag som ursinnigt öser framåt. Tåls att tänka på och jag spelar därför över 2,5 mål.

holms - 26 Augusti, 2012, 09:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
GAISdave - 2012-08-26 10:30:31

Angus skada är ett plus då han varit en av dom sämsta i år och det vill inte säga lite med tanke på hur det sett ut. Kenneth är ett avbräck.
Ekunde är tveksam till spel enligt senaste rapporterna om inte du vet nåt som inte jag vet, vilket är högst tveksamt:).
Ekunde har problem med sitt knä, är det bara smärta som sätter stopp så lär hårdingen spela.
Skulle Ekunde inte starta så är det ett stort avbräck för våran backlinje, då går antaglien orutinerade Moenza in som gjort en bra och en dålig match hittills och är för valpig enligt mitt tycke.
GAIS har sagt att man vill visa att det är vinna som gäller och båda behöver ju tre poäng som du skriver, inte minst GAIS så jag ser oxå värdet i överspelet och ryggar.