Dålig födelsedag igår sett till spelen då Texans varken lyckades vinna eller förlora med 3 poängs marginal. Trots att 2/3 rekar här suttit börjar det se mörkt ut på kontot (tog ut 350 i fredags så jag hade 250 kvar, startkassan var 200), jag har kommit fram till att i framtiden blir det max två spel om dagen när det är NFL och annars ett.

Dagens spel är 49ers @ 2.00, ett val som sjunkit rejält och jag inte väljer att avvakta på så kommer inte heller bekräfta på Twitter. Observera att denna match spelas klockan 22.00 idag söndag och inte på natten. Vinciletti har rekat Colorado i MLB @ 1.89 (även denna spelas under dagen), ryggar detta spel, ryggar även ATLaggeah på Panthers @ 2.20.

Nu till dagens spel.

49ers inledde säsongen med att besegra Minnesota med 17-6 för att sedan förlora mot Texans med 20-9, blandade resultat men 49ers defensiv går alltid att lita på (bäst förra säsongen). Broncos har också 1-1 under försäsongen då man besegrade Bears med hela 31-3 och sedan förlorade 30-10 mot spännande Seahawks senast.

Som vanligt i tredje försäsongsomgången brukar lagen spela ordinarie första halvlek eller första tre qtr. Broncos QB Manning är lagets stora stora affischnamn men ryktas spela mindre en detta, det har ryktats om att Manning endast ska spela första qtr. Ifall detta stämmer kommer 49ers nog ta hem detta enkelt, om det inte stämmer kan man nog ta hem det ändå.

49ers har ligans troligtvis bästa defensiv och var ett av dom lagen jag var imponerad av förra året. Man kommer helt klart spela med ordinarie första tre quater och då anser jag att man är ett bättre lag än Broncos (med eller uan Manning). Oddset har sjunkit ungefär 0.2 sedan igår och hcp ligger nere på 1 nu så jag avvaktar inte på att lägga detta.

Ingen NFL förrän på onsdag igen då det är sista försäsongsomgången där reserver mest spelar vilket gör den mer svårtippad.

Lycka till om ni ryggar!

EDITERAD 2012-08-26 10.43:31

This is the stats tab
This is the post tip