bet365 livestreamar matchen.

Har summerat de senaste tidens rekar nu och facit blev att 12 av 14 rekar har suttit, vilket får räknas som godkänt. Har mer på sistone snöat in på de franska ligorna. Gårdagens rek på Dijon gick åt h*lvete när de tappade en 2-0 ledning till 2-2. Men strunt i det, nu ska vi till huvudmatchen i i Frankrike ikväll då storsatsande PSG tar emot Bordeaux.


PSG vs Bordeaux där båda lagen ska göra mål. Tycker inte oddset på 1.60 som PSG seger ger har samma spelvärde, då det brukar sluta oavgjort i dessa matcherna, med att båda lagen gör mål.

LI1 PSG 1 - 1 Bordeaux
LI1 Bordeaux 1 - 1 PSG
LI1 Bordeaux 1 - 0 PSG
LI1 PSG 1 - 2 Bordeaux
LI1 PSG 3 - 1 Bordeaux

PSG som ni alla vet har lagt ut skrattretande stora summor denna sommar och facit av de har blivit 2 oavgjorda matcher emot mediokra lag som Lorient där Zlatan räddade dem och emot ett Ajaccio som är svåra borta. Problemet vad man har sett hittils är att PSGs tränare Anchelotti inte gjort sin läxa och studerat motståndarlagen tillräckligt. Sedan plus att de för tillfället har ett sjukt långsamt backpar innefattande Alex och Sakho. Säger inte att de är dåliga men djupledsspelet kan man önska sig. Så Thiago Silva kommer vara ett bra alternativ där. Sedan inför denna matchen så saknar de Lavezzi som har fått en tre matchers avstängning efter sitt röda kort förra matchen. PSGs trupp inför matchen ser ut så här:

ALEX
ARMAND Sylvain
CAMARA Zoumana
GAMEIRO Kevin
HOARAU Guillaume
IBRAHIMOVIC Zlatan
JALLET Christophe
LE CROM Ronan
MATUIDI Blaise
MAXWELL
MENEZ Jérémy
NENE
PASTORE Javier
RABIOT Adrien
SIRIGU Salvatore
SAKHO Mamadou
THIAGO MOTTA
VERRATTI Marco

Bordeaux som för tillfället ligger på en 5.e plats med 2/2 segrar emot Evian och Rennes. Bordeaux är ett topplag i franska ligan och kommer även vara det i år. Med nyförvärv som den snabba ytterbacken Mariano och succeköpet Obraniak som gjort 2 mål i sina två seriematcher. Anfallarna Saivet och Gouffran kommer att störa PSG backlinje mycket med snabbhet. Deras trupp inför denna matchen ser ut så här:

Carrasso, Olimpa - Ciani, Marange, Planus, Mariano, Sané, Trémoulinas, Henrique - Nguemo, Sertic, Saivet, Plasil, Obraniak - Diabaté, Maurice-Belay, Gouffran, Jussiàª.

Blir inte förvånad att PSG får en lika dålig start på denna matchen som senaste hemmamatchen emot Lorient då de la under med 2-0 i halvtid. PSG kommer bara vinna denna matchen om Anchelotti har läst på kvällens motstånd och lämnar inga luckor åt Obraniak och Saivet.

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Ohlssonp på twitter

Lycka till!

/SirM

EDITERAD 2012-08-26 19.26:10

This is the stats tab
This is the post tip