Speltips

Speltips Plzen - Luleå HF

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-08-26 19:00 Spela här

Speltips Plzen - Luleå HF
Land: Europa Liga: European Trophy
Odds: 2.26 Speltips: Luleå HF
2012-08-26 19:00 Plzen - Luleå HF Luleå HF 2.26 sportbettarn

Luleå har startat European trophy med 4 raka vinster och en målskillnad på 21-7. Det är 5.25 gjorda mål per match, det är man inte van att se Luleå göra.

Man har sin vana trogen hämtat en del spelare från allsvenskan. Värvningen av Linus Klasen har sagts bli årets floppvärvning av många. Att Linus har en grymt stor potential är vi nog alla överens om och om det är någon som ska få pli på den karln är det nog Luleås coach Jonas Rönnqvist.

En annan viktig kugge som missade hela förra säsongen pga hjärnskakning är Cam Abbott. Han är nu tillbaka och har gjort det bra hittills i denna turnering. Han och brorsan Chris är otroligt viktiga för Luleå det enda negativa är att de allt för ofta drar på sig onödiga utvisningar. Något som blivit bättre men som kan förbättras.

Motståndare är tjeckiska Plzen som har inlett European Trophy lite sämre. 2 förluster och en övertidsvinst har det blivit. Lagen möttes även i förra årets upplaga av European Trophy, i kvartsfinal där Luleå gick segrande ur den striden.

Har inte så bra koll på deras lag i år men med tanke på Luleås grymt starka inledning av turneringen och Plzens lite svagare sådan så tycker jag att Luleå är värt ett spel.


3 units på Luleå till 2.26 på Pinnacle .


Mer spel på: https://twitter.com/sportbettarn


EDITERAD 2012-08-26 18.34:04

sportbettarn - 26 Augusti, 2012, 18:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!