Tjena!
Har hittat ett riktigt fint odds på hemmastarka BP idag!
Man får hela 2,06 på ettan som jag tycker ska stå i drygt 1,70 ;)

BP har full pott på Grimsta Arena man har alltså 10 segrar av 10 möjliga denna säsongen alltså hela 30 inspelade poäng av 30 möjliga ;)
Det ska också tilläggas att man har vunnit på dom 4 senaste på Grimsta Arena med 4,4,2,2,2 målskillnader!

Hamlstad är också ett väldigt bra lag denna säsongen!
Man är också lik BP starka på sin hemmaplan med facit 8-2-0 denna säsongen, Det ska tilläggas även här att Halmstad är i bra form utan tvekan, MEN nu besöker man Grimsta och det kommer att kännas ;)

BP har med denna 18 mannatruppen till dagens match mot Halmstad :

Målvakter: Davor Blazevic, Niklas Westberg.

Försvarare: Mauricio Albornoz, Ludwig Augustinsson, Tim Björkström, Nicklas Carlsson, Martin Falkeborn, Pontus Segerström.

Mittfältare/anfallare: Nabil Bahoui, Bojan Djordjic, Andreas Eriksson, Joakim Lindner, Gabriel Petrovic, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Aziz Corr Nyang, Gustav Sandberg Magnusson, Anton Sandberg Magnusson, Pablo Pinones-Arce

Det är ett toppmöte mellan 2:an och 3:an och det kommer vi säkert få se på spelet i matchen.. Men i slutändan så kommer vi få se att BP gör allt för att ta hem 3 poäng och sin 11 raka seger på hemmaplan, Och det tror verkligen dom gör till hela 2,06!

Visst fick BP förlust senast dock då på bortaplan mot Jönköping.. Där man ledde med 0-2 fast tappade det till 3-2, Men det ska tilläggas att inte resultatet speglade match bilden i den matchen vad det vissar ;), Och att en förlust brukar kunna göra så att man kommer mer taggade till nästa match.. Och det kommer ju precis rätt när man nu spelar topp möte!

Rygga på egen risk!
Jag kör iallafall stort på denna matchen ;)

EDITERAD 2012-08-27 17.17:23

This is the stats tab
This is the post tip