Jeremy Chardy v Filippo Volandri 2 +9.5 games till 2,37 @ bet365 , 8 units

Jag tror absolut att Chardy vinner denna match, han är visat riktigt bra form på slutet med bl.a fina skalper mot Murray och Tsonga. Volandri har också bra form med många segrar på slutet, men ska tilläggas att turneringarna och motståndet har varit avsevärt enklare för Volandri.

Men det är alltså ändå Volandri som spelas. För att spelet inte ska gå in måste Chardy troligtvis bryta Volandri minst 5 gånger under matchen vilket jag knappast tror han gör då jag inte ser Chardy som någon vidare returnerare.

Anledningen till att linan (för mig) är så pass skev skulle jag tro beror på deras hittills enda möte som var i Wimbeldon för ca 2 månader sen. En omdiskuterad match där Chardy körde över Volandri innan Volandri senare bröt matchen (6-0, 6-1, 1-0 ret.). Det har diskuterats om Volandri verkligen var skadad eller varför han gav upp. Inte första gången han gjorde det (Kan ju ses som en liten back upp då bet365 ger pengarna tillbaka vid uppgiv). Lite revanschlust måste ju finnas hos Volandri också, kom igen nu, sååå dålig är du ju inte Voloandri!!!

This is the stats tab
This is the post tip