Speltips Malmö FF - GIF Sundsvall

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-27 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.00
Tips: MFF mål i båda hl
Jag hade lite flyt med gårdagens spel där jag satt på KFF - IFK Göteborg över 2,5 mål. Sista målet kom i det absoluta slutskedet och det var otroligt skönt att få sätta spelet efter några missar.

Idag har jag försökt mig på att gå in på spelsiterna med jämna mellanrum, men både Unibet och Bet365 har otroligt nog strulat. Båda sidorna strulade en hel del redan igår och fortsatte göra så även idag. Men nu har jag i alla fall bestämt mig för dagens bästa lir.

För er som inte sett mitt blogginlägg från tidigare under dagen så skriver jag korta sammanfattningar och tankra om samtliga 9 matcher som spelas i allsvenskan + superettan idag och där finns en del andra spel som jag finner intressanta idag.

Jag väljer alltså att spela på att MFF gör mål i båda halvlekarna idag. Efter Häckens vinst mot Elfsborg igår så har Malmö FF rejäl möjlighet att knappa in på Elfsborg i allsvenska toppstriden. Vid seger så skulle MFF "bara" vara tre poäng efter Elfsborg igen och det är otroligt viktigt. Något annat som k a n bli viktigt ju närmare slutet vi kommer är målskillnaden. Inför dagens match har Malmö FF +9 i mål och Elfsborg har +15. Det är 6 mål som skiljer lagen åt men då har MFF en match mindre spelad. Ska de dessutom ta in de kvarvarande tre poängen så måste Elfsborg tappa ytterligare mål medan MFF får ytterligare +mål.

Så det är nog inte helt dumt att redan nu även börja snegla även på den delen av tabellen och inte enbart poängraden. Det blir trots allt "en poäng" extra att tjäna om man har bättre målskillnad om lagen står på lika många poäng.

MFF är klart bättre än Giffarna och ska vinna den här matchen. De är även så pass starka framåt så att de ska klara av att göra 2-3 mål i matchen, minst. Bara man går för det.

Jag har sneglat på ht/ft 1/1, hcp och mål i halvtid. Jag har även sneglat en del på MFF att vinna båda halvlekarna som just nu står i höga 3.15 hos nordicbet (motsvarande odds på bet365 är 2.62).

2.00 som jag plockar hos Unibet står t.ex i 1.80 hos bet365, ett odds som känns på gränsen till spelvärt. Men 2.00 på att MFF gör minst ett mål i varje halvlek tycker jag defintivt känns spelvärt och därmed blir det dagens bästa spel!

Några andra spel som jag finner intressanta idag är över 3,5 mål i Åtvid - IFK Norrköping, över 2,5 mål i BP - Halmstad och Mjällby att göra över 1,5 mål hemma mot Syrianska. Är man sugen på den fyrlingen så får man i skrivande stund 13.72 i odds på bet365 (unibet har tyvärr inte lag att göra över x-antal mål). Den plockar jag till låg insats idag då jag ändå känner att det är ett högt odds för den fyrlingen.

//Amrish
Spela på Malmö FF - GIF Sundsvall hos Unibet
Spela nu
Amrish - 27 Augusti 2012 - 17:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: