Speltips

Speltips Udinese - Braga

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-28 20:45 Spela här

Speltips Udinese - Braga
Land: Champions League Liga: Champions League
Odds: 1,76 Speltips: Båda lagen gör mål.
2012-08-28 20:45 Udinese - Braga Båda lagen gör mål. 1,76 Moneymaker

Jag kommer hålla mig kort i detta rek. De som såg förra matchen lagen emellan (1-1) såg också att båda lagen hade mängder av chanser. Båda lagen är inte rädda för att anfalla samtidigt som man kanske inte prioriterar försvarsspelet. Ponera att Braga gör ett ledningsmål som sätter dem i en position att avancera kommer Udinese med Di Natale i spetsen att sätta full gas i botten för en snabb kvittering.

Udinese har som sagt Di Natale längst fram och den mannen är inte känd för att gå ifrån en match mållös. Braga är ett lag känt i Europa för sina cupframgångar inte minst en final i Europa League 2011.

Min spelform har varit hysterisk de senaste dagarna. Igår satt reket på över 2,5mål mellan Atletico och Athletic vilket gör att mina sex senaste spel har gått in och jag hoppas inte att vi ska behöva förstöra denna trend imorgon. Oddset vi får är 1,76 vilket jag tycker är rimligt men tanke på hur förra matchen slutade.

Resultat? Antingen blir det 1-1 och vi får förlängning eller så avgör Braga och vinner med 1-2 hursomheslt gör båda lagen mål. // Floro Flores

Moneymaker - 28 Augusti, 2012, 00:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!