Speltips Udinese - Braga

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-28 20:45
Land: Champions League
Liga: Champions League
Odds: 1,76
Speltips: Båda lagen gör mål.
Spela på Speltips Udinese - Braga
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Båda lagen gör mål.
Jag kommer hålla mig kort i detta rek. De som såg förra matchen lagen emellan (1-1) såg också att båda lagen hade mängder av chanser. Båda lagen är inte rädda för att anfalla samtidigt som man kanske inte prioriterar försvarsspelet. Ponera att Braga gör ett ledningsmål som sätter dem i en position att avancera kommer Udinese med Di Natale i spetsen att sätta full gas i botten för en snabb kvittering.

Udinese har som sagt Di Natale längst fram och den mannen är inte känd för att gå ifrån en match mållös. Braga är ett lag känt i Europa för sina cupframgångar inte minst en final i Europa League 2011.

Min spelform har varit hysterisk de senaste dagarna. Igår satt reket på över 2,5mål mellan Atletico och Athletic vilket gör att mina sex senaste spel har gått in och jag hoppas inte att vi ska behöva förstöra denna trend imorgon. Oddset vi får är 1,76 vilket jag tycker är rimligt men tanke på hur förra matchen slutade.

Resultat? Antingen blir det 1-1 och vi får förlängning eller så avgör Braga och vinner med 1-2 hursomheslt gör båda lagen mål. // Floro Flores
Spela på Udinese - Braga hos Betsafe
Moneymaker - 28 Augusti 2012 - 00:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: