Speltips Sunderland-Morecambe

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-08-28 20:45
Land: England
Liga: Ligacupen
Odds: 1,55
Speltips: hcp 0-1 1
Spela på Speltips Sunderland-Morecambe
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på hcp 0-1 1
Första omgången i ligacupen vilket brukar innebära att Premier League lagen vilar sina "bästa" spelare och låter reserver samt yngre spelare ta chansen att visa upp sig. Här är dock inte detta fallet.

Sunderland fick som säkert många vet sin match inställd i helgen pga regn (i augusti, lär bara hända i England). Detta innebär att många hungriga Sunderlandfans får vänta ytterligare 2 veckor innan de får gå på Premier League fotboll på fantastiska Stadium Of Light igen. Räkna med att publikuppslutningen till denna match kommer bli riktigt bra pga helgen incident många som är sugna på fotboll i NorthEast. Många är också sugna på att få se klubbens nytillskott Steven Fletcher och Adam Johnson.

Just att matchen i helgen blev inställd pekar mycket på att Sunderland kommer ställa upp med ett riktigt bra lag, man spelar inte igen förrän på lördag (Swansea borta) och något tal om slitna spelare lär inte vara särskilt aktuellt med tanke på att man endast spelat en omgång. Truppen är bred och bra och störs inte av några speciella skador, åtminstone inte på nyckelspelare. Adam Johnson kommer göra sin debut från start (Martin O'Neill har sagt detta) och kan bara bli intressant att se vilken av ytterbackarna han kommer terrorisera värst. Den på höger eller vänsterbacken. Man har också en uttalad tränare som brinner för cuperna och inser vikten av att faktiskt vinna en titel (hur liten den än är).

Morecambe i sin tur är ett lag som huserar i LeagueTwo för närvarande på 11:e plats. Inlett okej med en vinst, en förlust och ett kryss. Ingen mer info om laget. I mina ögon ska detta vara klasskillnad rakt igenom. Framför allt eftersom Sunderland kommer ställa en "PL-elva" på plan åtminstone i 60 min.

-1 spelas till 1,55 på Nordic (finns säkert högre) och bör ses som ett säkert spel.
-2 finns också till 2,35 och kan alternativt testas för den mer djärve.

Förväntad startelva Sunderland (väldigt svårgissat men gör ett försök):

Mignolet
Gardner,O'Shea,Cuellar,Colback
Johnson,Cattermole,Larsson,McClean
Sessegnon,Saha

Bänk: Fletcher, Kilgallon + 3-4 yngre killar
Spela på Sunderland-Morecambe hos Nordicbet
Slangen - 28 Augusti 2012 - 08:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: