Speltips

Speltips Celtic-HIF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-29 20:45 Spela här

Speltips Celtic-HIF
Land: Europa CL Liga: Kval CL
Odds: 1.75 Speltips: Lag 2 att göra mål
2012-08-29 20:45 Celtic-HIF Lag 2 att göra mål 1.75 Rabiat

Förra mötet slutade snöpligt. 0-2 till Celtic på Olympia.
Att A.Finnbogason saknades var uppenbart, HIF hade tre målchanser som alla borde ha resulterat i mål och överlag ägde man matchen. Snöpligt nog nätade inte Celtic bara en utan två gånger vilket innebär att HIF för att hålla CL-drömmen vid liv måste trycka på framåt. 0-2 för förlängning eller 1-3 för avancemang ser på pappret hopplöst ut. Att man saknade en striker var uppenbart då Finnbogason saknades samtidigt som Foster i Celtic-målet storspelade.

Här är sju resultat från HIF:s senaste matcher:

DIF-HIF 3-1
HIF-Celtic 0-2
HIF-Kalmar 7-2 (Finnbogason 2 mål)
Elfsborg-HIF 2-1
HIF-Slask Wroclaw 3-1(Hattrick Sörum)
Slask Wroclaw-HIF 0-3 (finnbogason 1 mål)

På sex matcher har Finnbogason gjort 3 mål utav de 15 som Helsingborg har producerat. Han har också legat bakom flera utav målen, men Celtic matchen visade dock de Rödblå fortfarande kan skapa lägen och faktum är att HIF på sju matcher endast gått mållöst en gång, detta mot just Celtic.

Djurdic nyförvärvet som ska fylla tomrummet Som Fbogason skapat, nätade mot Djurgården vilket är ett gott tecken. Amerikan/Colombianen Bodoya nätade mot Elfsborg och Sörum har om något blivit lite bättre än i inledningen av säsongen. HIF har fortf ett starkt mittfält samtidigt som Atta kanske drar in en boll vid en fastsituation.

Ett HIF med allt att vinna, full fart framåt och ett lag som på pappret mäter sig med Celtic ska väl åtminstone kunna klämma in en boll i Glasgow.

Att HIF nätar till 1.75x pengarna anser jag vara klart spelvärt och detta spelas!

/R

Rabiat - 28 Augusti, 2012, 14:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!