Speltips

Speltips Udinese-Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-02 18:00 Spela här

Speltips Udinese-Juventus
Land: Italien Liga: seria A
Odds: 1.95 Speltips: 2:a
2012-09-02 18:00 Udinese-Juventus 2:a 1.95 Bobbybbaby

Då var det dags för en liten serie A rek och jag väljer att skriva den redan nu för jag vet att oddset kommer sjunka framåt helgen.

Udinese har på ett imponerande sätt lyckats ta sig till CL-kval två år i rad med den truppen som dem besitter, för jag varje säsong så säljer dem sina bästa spelare till andra storklubbar, som Zapata till Villareal, Sanchez till Barcelona för två år sedan. Detta årets sommar silly season var inget undantag, då man sålde iväg sina två bästa spelare vid namn Isla och Asamoah till just Juventus. Isla har inte riktigt kommit tillbaka efter sin skada, medans Asamoah dominerade i första matchen mot Parma med grym defensiv och även i offensiven( stod för assisten till Juventus första mål). Udinese har även börjat denna säsong med ett tufft spelschema då dem först spelade cl kval förra veckan emot Braga med sitt bästa lag och fick sedan stryk emot hårdsatsande Fiorentina med 2-1 med många nyckelspelare som fick vila med tanke på veckans viktiga hemmamatch i CL-kvalet emot Braga, där målet är att kvala in till Cl, så där kommer det stora fokuset ligga på denna veckan. Redan på Söndag väntar titelförsvarande Juventus som har otroliga 40 raka matcher utan förlust i ligan och som vägrar att förlora. Juventus kan ställa upp med i stort sätt samma elva ifrån Parma matchen, de förändringar som kommer nog att göras är att världsspelarna Buffon och Chiellini kommer finnas med ifrån start men att Giovinco skadade sig och ersätts troligtvis att Matri.


Förra årets två möten slutade: 0-0 på Friulli( Udineses hemmaplan) och 2-1 till Juventus på sin hemmaarena.

Förra säsongen hade Juventus lättare för dem bättre lagen medans de lite sämre lagen var dem som satte käppar i hjulet för dem, men på Söndag tror jag att Juventus kommer vinna matchen relativt enkelt med tanke på Udineses hårda matchande dem två första veckorna och att dem har en svagare trupp gentemot de tidigare säsongerna, men dem har ju givetvis Di Natale på topp men jag tror han kommer få svårt mot Juventus stabila backlinje. Det finns också en liten chans att Conte kan finnas med på bänken som tränare på söndag (besked kommer senare i veckan) Som sagt jag tror Juventus vinner 2-0 eller 2-1, så in och fynda innan oddset sänks.

EDITERAD 2012-08-28 15.27:54

EDITERAD 2012-08-31 19.19:57

Bobbybbaby - 31 Augusti, 2012, 19:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!