Speltips Anderson-Ferrer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-08-29 17:00
Land: USA
Liga: US-Open
Odds: 2,20
Speltips: And över 4,5
Spela på Speltips Anderson-Ferrer
Börja spela här
Spela på And över 4,5
7 gånger pengarna på Kevin Anderson mot David Ferrer hos bet365 känns spontant jättehögt och det är främst här fokus kommer ligga under kvällen. Det är en formsvag hardcourt-specialist mot en grusspecialist. Ferrer är som bekant inte alls lika bra på hardcourt. Hans kämparinstinkter försvinner lite när det går för fort och han hinner inte upp lika många bollar. Det är just därför han inte är lika bra på snabba underlag.

Kevin Anderson har förlorat fyra raka matcher, men går man in lite närmare på motståndet så är det inga jätteskrällar.

Sam Querry i högform på hemmaplan ska inte Kevin slå. Förlust 6-4,6-4.

James Blake har visat att han fortfarande kan få tillbaka bollarna. Han är extremt folkkär och höjer sig på hemmaplan. Förlust 7-5, 6-4.

Ernests Gulbis har hittat lite luft vilket var lite synd för Anderson. Gulbis är nog underskattad just nu och lär även ge Tommy Haas en match. Lettländaren kommer samla poäng för topp 80 under hösten. Förlust 6-4, 7-6.

Sydafrikanen Kevin Anderson har haft, precis som förra året, lite problem i slutet på sommaren (tidig sorti i både Washington och Atlanta) men gjorde det bra i förra årets upplaga av US-Open. Han har poäng från tredje rundan att försvara och lär inte sälja sig alltför billigt här.

När man ändå är inne lite på formsvaga spelare så är David Ferrer ett stort frågetecken idag. Förlust mot Kei Nishikori i OS som följdes upp med stortorsk mot Wawrinka i Cincinnati. Idag har jag väldigt svårt att se Ferrer krossa Kevin på sydafrikanens favoritunderlag.

Kevin Anderson gör aldrig bort sig i Grand Slam. Sedan 2010, när Kevin breakade topp 100, har han bara blivit utklassad en gång och då var det naturligvis Djokovic som stod på andra sidan.

Idag spelas Kevin Anderson över 4,5 games i första set samt över 34,5 games i matchen. Båda spelen hittar vi på bwin.
Spela på Anderson-Ferrer hos Bwin
Poldan - 29 Augusti 2012 - 14:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: