Natten/gårdagen slutade i en katastrof då Buccaneers svek mig totalt, sånt som händer. I natt är det dags för sista försäsongsmatcherna, nästa vecka är vi igång på riktigt med NFL, sjukt efterlängtat! Vi hittar tydliga favoriter i nattens match och jag väljer att avsluta denna försäsong med en dubbel nämligen Steelers & Seahawks @ 2.14. 



Steelers har efter förlusten mot Eagles i premiären (23-24) tagit två raka segrar efter en jämn match mot Colts (26-24) och en förnedring av Bills (38-7, trots dålig start). Offensiven verkar trots skadorna på Wallace och Mendenhall sitta fint och till premiären nästa vecka väntas Wallace, Harrison & DeCastro vara tillbaka.



Steelers möter Panthers hemma i natt, ett Panthers som lyckats gå 2-1 hittills under försäsongen men då har man besegrat försäsongens stora besvikelser Dolphins & Jets. Båda lagen kommer spela med ett mer reservbetonat lag men Steelers reserver är klart bättre än Panthers och Steelers har två bra back-up QB i Batch & Leftwich som gör upp om platsen som nummer två bakom Big Ben.

Singelodds: 1.58



Seahawks har imponerat under försäsongen och gått 3-0 mot Titans, Broncos och senast Chiefs. Raiders har gjort det motsatta och är 1-2 inför sista omgången. Den största snackisen i Seahawks har varit kampen om QB-jobbet mellan Matt Flynn & Russell Wilson, en kamp som Wilson ser ut att gå vinnande ur men Flynn lär ge allt hela vägen in i kaklet vilket talar ännu mer för Seahawks i denna reservbetonade försäsongsomgång.


Singelodds: 1.36



Bekräftar som vanligt spelen på Twitter (@AxelFranzen) för att inte bli fälld av några oväntade starters, uppdaterar även spelet i spelboken då. Möjligt att det kommer ut några ytterligare spel på Twitter som isf kommer klassas som övrigt och läggas upp i den spreadsheeten (http://www.sharps.se/spreadsheet/18264).


Avslutar preseason med två rekar, Titans -5.0 hittar du här: 
http://www.rekatochklart.com/rekar/18819/
Spelbok för NFL-rekar: www.rekatochklart.com/spelbok/A15/ 


EDITERAD 2012-08-30 06.38:12

This is the stats tab
This is the post tip