Tänkte stänka dit en riktigt go rek.
Det handlar om matchen mellan Fortuna Dusseldorf mot Borussia Mönchengladbach.
I denna match spelar jag på bortavinst, ett Mönchengladbach som inledde årets upplaga av Bundesliga med en 2-1 vinst mot Hoffenheim.
De spelade Champions Leaguekval mot Dynamo Kiev i Onsdags där de vann med 2-1 och hade en stabil 2-0 ledning, tyvärr räckte inte detta till avancemang eftersom de förlorade med 3-1 hemma. Men men, många trodde att de skulle få problem när de tappade deras bästa spelare till Dortmund detta år men av det jag har sett så ser det bra ut i år också.Spelaren jag pratar om är såklart Marco Reus som gjorde 18 mål i ligan för Gladbach i fjol, men han har ersatts av skyttekungen i Holländska ligan Luuk De jong, som gjorde hela 25 mål för Twente i fjol.
Förra året slutade laget på en fjärdeplats vilket är grymt bra, de slutade även 3:a i bortatabellen med facit (8-2-7). De slog även Bayern Munchen med 3-1 förra året.

Dusseldorf då? Nykomlingar från Bundesliga 2 som slutade 3:a i ligan med 62 poäng på 34 matcher. Jag anser att de inte kommer ha en chans mot Gladbach, förvisso så vann de sin första match med 0-2 mot Augsburg, ett resultat som inte säger så mycket med tanke på att Augsburg inte är så mycket att hänga i granen. Jag tror på att de kommer att bli överkörda.

Raka 2:an spelas till bjudoddset 2,40 TUNGT
Borussia Mönchengladbach -1 spelas till 4,5 Medel

Spelar även ett roligt målskyttsspel, på Juan Arango. Han gjorde mål mot Hoffenheim och även i Onsdags mot Dynamo Kiev.

Juan Arango målskytt till 3,4 spelas med medelinsats.

Hoppas ni ryggar, och rygga på egen risk ;) Kommentera gärna.

EDITERAD 2012-08-30 14.19:44

EDITERAD 2012-08-30 15.57:16

This is the stats tab
This is the post tip