Speltips

Speltips Örebro SK-Djurgårdens IF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-31 19:00 Spela här

Speltips Örebro SK-Djurgårdens IF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,20 Speltips: 2
2012-08-31 19:00 Örebro SK-Djurgårdens IF 2 2,20 JSilf

Dags för min första rek och vilket tillfälle kan vara bättre än detta?

Ett Djurgården vars form pekar spikrakt uppåt gästar ett hopplöst Örebro på Behrn Arena och spelbolagen bjuder på drömodds!

DIF kommer från tre raka segrar i allsvenskan (fyra raka inkl. Svenska Cupen), 15 förlustfria allsvenska matcher och med en Erton Fejzullahu i sällan skådad målform. Konstgrässpelet för Djurgårdens del har denna säsong varit mycket bra med 2 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust. Noterbart är att konstgräskryssen kom under den sinnessjuka 1-1-sviten (hur många matcher funderade man inte på att spela på det resultatet?) som laget nu har tagit sig ur. Den enda förlusten på konstgräs i år kom i premiäromgången mot Elfsborg, där Anders Svensson själv beskrev matchen bäst när han i halvtid sa att Elfsborgs ledning var det största rånet han någonsin varit med om. Djugården saknar Peter Nymann pga avstängning men i övrigt bör startelvan se ut som i segermatchen mot HIF senast.
Matchfacit i allmänhet för Djurgården är: 6-11-3

Örebro är, med 10 omgångar kvar, i det närmaste klart för nedflyttning och stämningen i senaste matchen mot Gefle var ytterst ångestladdad. Formen här är väl inte den bästa med 1 inspelad poäng på de sex senaste matcherna och endast en (1!) hemmaseger i år. Tobias Grahn missar matchen imorgon pga skada. AIK-lånet Alhassan "Crespo" Kamara är spelklar till matchen och ska bidra med den spets ÖSK har saknat. 0 mål och 0 assist på 259 allsvenska minuter vittnar dock inte om någon vidare spetskompetens.
ÖSKs matchfacit: 2-5-13

Raka 2:an spelas till 2,20 hos bet365 och 2,15 hos Unibet . Den fege spelar X2 till 1,33 respektive 1,30, något som får ses som ren ränta.

Poletter in!

JSilf - 30 Augusti, 2012, 23:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!