Speltips

Speltips Chelsea-Atletico

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-31 20:45 Spela här

Speltips Chelsea-Atletico
Land: Europa Liga: Supercup
Odds: 2.30/1.63 Speltips: Chelsea
2012-08-31 20:45 Chelsea-Atletico Chelsea 2.30/1.63 RalleArvid

Supercup-final ikväll och England vs Spanien, men också Europas mästare mot någon typ av Karl Anka-mästare av Europa. Innan ni börjar skrika: Ja, jag tycker VERKLIGEN om Atletico och JA, jag tycker verkligen om Atletico mer än Chelsea (så vi har det ur vägen och förhoppningsvis kan undvika allt snack om Spanien-hat och England-love etc. i denna rek).

Kombinationen som finns i Chelsea av de gamla, pånyttfödda, Chelsea-hjältarna/trotjänarna som förra året tog sin sista chans att vinna Champions League och som är lika motiverade att ta sin sista chans att vinna en titel likt denna och de nya, unga, hungriga spelarna gör att jag har svårt att se dem släppa denna titel. Lägg där till att adjektivet pånyttfödd sällan har passat en spelare bättre än vad det passar Fernando Torres. Kanske var det bara så enkelt att det enda Torres behövde var en ingjutning av självförtroende och försäkran om att han är den tveklösa nummer ett längst där fram. Som han KAXIGT sa i en post match-intervju efter förra matchen på frågan om hur det kommer sig att han ser ut att spela med så pass stort självförtroende helt plötsligt: ”det är inte så konstigt, när du får spela får du självförtroende!”

Tyvärr för Chelseas del är Terry borta men firma Cahill – Luiz (som förmodligen båda kan starta) har visat att man kan prestera på absolut högsta nivå tillsammans tidigare och bör därmed kunna ta hand om monstret Falcao (som jag förövrigt såg första gången live på Stadio Monumental i Buenos Aires *stolt*, och offensivt är det bara att luta sig tillbaka i soffan, dippa några chips i någon god dipp och njuta av Mata, Hazard och Torres samarbete. Frank Lampard vilades senast i segern över Newcastle men kommer med största sannolikhet starta centralt i kvällens final.

Atletico har inte samma lyx-möjligheter/problem som Chelsea vad gäller truppens bredd utan kommer förmodligen starta med en identisk elva som senast i ligan då man vann med hela 4-0 mot (visserligen krislaget) Athletic Bilbao. Kader är långtidsskadad men annars har Diego Simeone en frisk trupp att välja från.

Senast lagen möttes i Europa-spel var i Champions League 2009-2010, då var det gruppspelsmöten och Chelsea vann första med 4-0 för att kryssa andra mötet 2-2. Chelsea är obesegrade i sina 13 senaste Europa-möten mot spanskt motstånd och då har man mött bra mycket starkare motstånd än kvällen Atletico. Senaste laget att besegra dem var Barcelona så länge sedan som 2005-2006.

Atletico har bra form likväl och har inte förlorat någon av sina senaste 12 matcher i Europa, men märk väl här att Atletico har frekventerat EUROPA League och inte CHAMPIONS League likt Chelsea. Betänk även att Atletico bara vunnit 7 av 20 möten mot engelskt motstånd och att de aldrig någonsin har vunnit över Chelsea.


Chelsea:
Cech
Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole
Lampard, Mikel,
Mata, Hazard, Bertrand
Torres

Atletico:
Courtois
Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis
Suarez, Gabi
Koke, Turan, Rodriguez
Falcao

Jag spelar Chelsea i rak 1.a till 2.30 på bet365 .com
För den lite fegare/försiktigare finns Chelsea att lyfta bucklan till 1.60 på samma bolag.

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 31 Augusti, 2012, 09:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Shepard - 2012-08-31 16:53:38

Oddset nu uppe i 2,70 på Betfair . No offence men att spela till 2,30 är ett skämt. Ni underskattar Atlético något enormt.

Blooz - 2012-08-31 15:46:46

Min kritik i gårdagens rek var först och främst en fråga om vissa rekare på Rekatochklart måste reka oddsen från bet365 (pga något avtal, iom att bet365 verkar vara RoKs största sponsor).
För det andra så är/var mitt syfte att hjälpa er/oss som ryggar dessa rekare. Att det kan vara läge att leta högre odds själv, ifall nu inte rekaren har gjort detta.

Moneyline - 2012-08-31 15:31:57

Måste säga att det var bra snack i förra reken (Hannover-Slask). Och förstår inte riktigt den hårda kritik som du fick ta emot av en viss person.
Syftet med rekar är ju att få upp ögonen för ett visst spel/match. Och det lyckades ju du med. Sedan lyckades några andra hitta ett högre odds. Herregud! Oddsen förändras ju hela tiden! Sen att någon användare lyckades hitta ett annat spel för ett bättre odds är ju bara bra för oss alla!

Hoppas du inte tog åt dig av den onödiga kritiken som användaren valde att framför utan sug åt dig av den positiva kritik du får!

(Tillbaka till denna reken)
Ryggar Chelsea-vinst för som du säger känns dem lite pånyttfödda å förra säsongens bragd (vinna Champions League) var ju utom denna värld. Så länge dem har fokus från start så går nog detta bra! Dem vinner "garanterat" mer än varannan match mot Atletico Madrid!

victorp11 - 2012-08-31 13:26:51

Chelsea ger nu 2,50!!!!

victorp11 - 2012-08-31 13:14:35

Är inte Asian hcp 0,-0,5 på Chelsea till 2.10 bra om det skulle bli oavgjort så får man ju tillbaka pengarna ? Menar mest om man är som jag en liten försiktig spelare.