Speltips

Speltips West Ham-Fulham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-01 13:45 Spela här

Speltips West Ham-Fulham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: Ö 2.5 m.m.
2012-09-01 13:45 West Ham-Fulham Ö 2.5 m.m. 2.00 RalleArvid

West Ham har vunnit sina båda tävlingsmatcher på hemmaplan denna säsong, 1-0 över Villa i premiären och senast, då jag var på plats, 2-0 över Crewe Alexandra med ett halvtaskigt ställt lag på banan.

På plats kommer jag också vara då ett mycket tuffare test kommer ställas på Hammers under lördagsförmiddagen eftersom lokalrivalen Fulham, som överraskat och imponerat enormt i mina ögon i öppningen kommer på besök. Jag skrek det högsta jag kunde ut att Fulham var det bästa spelet i öppningsomgången men inte ens jag trodde på 5-0. Nu har man dessutom signat än mer offensiv kraft (vilket är synd för svensk del) även om det är tveksamt att Berbatov kommer spela från start i denna match.

I West Ham har man också förstärkt offensivt, Andy Carroll har kommit in från Liverpool och kanske kan hans självförtroende höjas på samma sätt som Torres dito har gjort då han kommer bli solklart förstaval längst där framme. En värvning helt i enlighet med Big Sams filosofi vad gäller offensiv fotboll på precis samma sätt som Matt Jarvis inläggsspel är en stor förstärkning och hint om att filosofin inte kommer överges.

Båda lagen förlorade senast i ligan men båda lagens matcher innehöll över 2.5 mål (West Ham stryk med 3-0, vilken jag rekade och satte med just över 2.5 mål-spel och Fulham imponerade borta mot United när man föll med 3-2).

Fulham har självförtroende med sig inför matchen efter 5-0 i premiären och en stark insats och två gjorda mål på Old Trafford, West Ham har självförtroende på hemmaplan efter två raka segrar. I båda lagen saknas det spelare i försvarslinjen (även om det för West Hams del snarare är positivt att Collison är borta) och även det faktum är något som talar för mitt över-spel i denna drabbning.

I de 6 senaste mötena lagen emellan har det blivit över 2.5 mål hela 5 gånger, bara en gång har det potentiella spelet inte suttit och då blev det 1-1. I samtliga av dessa möten har båda lagen lyckats göra mål och jag vill påstå att förutsättningarna aldrig har varit bättre för historien att upprepa sig än vad de är imorgon.

Jag är tacksam över att erbjudas följande:
Över 2.5 mål till 2.00 på Ladbrokes .
Båda lagen att göra mål till 1.72x på Betsafe .
Även ett intressant hörnspel (med tanke på de båda lagens spelstil) testas: Över 10.5 hörnor till 1.94 spelas hos Betsafe .

Nu är det nästan hög tid att bege sig mot Upton Park då jag som sagt har 29 tunnelbane-stopp dit innan jag flyttar.

Lycka till lads!
@RalleArvid

RalleArvid - 31 Augusti, 2012, 20:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lyran89 - 2012-09-01 09:38:44

nä ikväll (igår) hade jag en härlig fyrling med
Monaco matchen ö2.5
Häcken
DIF
Halmstad @ typ 10 så det va en riiiktigt bra kväll igår! :) hoppas vi på en lika bra idag! :)

RalleArvid - 2012-09-01 00:00:18

Om du ryggade mig ikväll så borde besvikelsen varit STOR. Men nu kör vi igen! Kör hårt!

Lyran89 - 2012-08-31 23:12:42

Har ryggat dig vid många tidigare tillfällen och har sällan blivit besviken! :)
magkänslan över denna matchen efter man läst din rek är riktigt bra, blir en stabil rygg återigen! :)

keep 'em coming! :)