Speltips

Speltips WBA v Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-01 16:00 Spela här

Speltips WBA v Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,80 Speltips: Båda lagen gör mål; Ja
2012-09-01 16:00 WBA v Everton Båda lagen gör mål; Ja 1,80 holms

Jaha, Everton. Ett lag som i vanliga fall brukar använda höstsäsongen till att förlora. Mest hela tiden. För att sedan under våren lyfta sig och till slut alltid hamna på en respektabel 6-7-8 plats. Så vad händer om den här höststarten fortsätter?

De flesta utav oss såg premiären hemma mot United. Frågan då var inte OM laget skulle göra mål, utan när. Man skapade mängder utav chanser och Sir Alex satt på bänken med sin röda näsa och var oerhört nöjd att det inte redan stod 3-0 när matchens gigant Fellaini nickade in 1-0.
Och jag ska erkänna att, trots den fina insatsen, jag ändå inte trodde fullt ut på Everton till bortamötet efter med Aston Villa. Trots att Villa är kass den här säsongen så satt ändå farhågorna i bakhuvudet angående Everton skrala, normala, höstform.
Men det var inget snack. Matchen var avgjord redan i halvtid efter tre rappa mål av Pienaar, Fellaini (såklart) och Jelavic.
Och med den här starten, då finns det självförtroende så det räcker och blir över i klubben. Det finns inget annat än att bara gå ut och köra utan livrem och hängslen i dagens bortamatch mot WBA ...

... ett WBA som också startat bra. Inledde med en solklar tre-nolla hemma mot Liverpool. I matchen efter stod man upp riktigt bra borta mot Tottenham och fick till slut trycka in 1-1 när matchklockan visade alldeles för mycket. Detta WBA har etablerat sig som bästa klubben i Birmingham och skäms aldrig för sig. Står upp och spelar sitt eget spel mot samtliga lag i ligan, och det i synnerhet hemma på the Hawthorns. Supportrarna minns såklart premiären, och törstar/förväntar sig också samma klang och jubelföreställning när det andra laget från Liverpool kommer på besök.

Det här ser jag som dagens absolut roligaste match att titta på. Tror vi kommer att få se mängder av målchanser åt bägge hållen, just med tanke på mentaliteten Everton kommer dit med. Och nog fan borde båda lagen få jubla minst en gång var i alla fall ... ?

holms - 01 September, 2012, 08:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
zacko - 2012-09-01 11:12:55

Ej att förglömma att Everton smällde in fem bollar i veckans ligacupmatch mot Leyton Orient. Visserligen inget motstånd av stor dignitet, men målformen är det uppenbart inget fel på...