Speltips

Speltips Swansea - Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-01 16:00 Spela här

Speltips Swansea - Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.12 Speltips: Hemmalag över 1,5 mål
2012-09-01 16:00 Swansea - Sunderland Hemmalag över 1,5 mål 2.12 mrhenriksson

Kamrater och spelälskare, jag har hittat ett odds som jag själv anser är ett smått överodds och kan inte hålla mig från att spela.
Swansea har imponerat stort i säsongsinledningen med seger över satsande QPR med 5-0, West Ham med 3-0 och nu senast med 3-1 över Barnsley i Ligacupen. Man har alltså mäktat med 11 mål på 3 matcher - enkel matematik ger snittet 3,67 mål per match vilket är imponerande!

Offensiven hos detta härligt spelande fotbollsgäng är underbart att skåda med en springsugen Nathan Dyer, målfarliga mittfältaren Michu och Graham som älskar att måla. Man tappade visserligen Sinclair till City nu i dagarna men man får anse att Hernandez är en fullt duglig ersättare till Scott.

Under Laudrups ledning har det verkat som att Swansea vill rulla och hålla i bollen än mer och föra spelet mot lagen. Man har visserligen inte mött storlagen än men hittills ör det imponerande.
Idag möter man ett Sunderland som i premiären parkerade bussen framför mål mot Arsenal (0-0) och seger mot Morecamb med 2-0. Bra defensiva siffror för Sunderland, men såg man till matchen mot Arsenal förstod man att där var man nöjd med en pinne och matchen mot Morecamb ska, och gjorde, man vinna med hållen nolla. En match mot Swansea är en match som Sunderland vill ha en trepoängare i och kommer därför flytta fram spelet nu. Detta kommer öppna för Swanseas spel och kontringar och jag kan inte tänka mig att de kommer hålla tätt idag igen.
Richardson lämnade för Fulham och Rose, Johnson, Cuellar, Saha och Fletcher har tillkommit. Tror det visar att de kommer försöka flytta fram spelet och få till det mer offensivt vilket skapar luckor där bak och nollan spricker. Tycker Swansea är bra mycket bättre i år än förra året (då de imponerade också) och första målet kommer att komma i första halvlek.

Tror att Swansea går hem med segern och att de går över linan 1.5 mål rätt lätt idag och 2.12 måste ses som ett bra odds! Ska vi säga 3-1 till Swansea på ett utsålt Liberty Stadium?

mrhenriksson - 01 September, 2012, 09:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!