Speltips

Speltips IFK Luleå - Sandvikens IF

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2012-09-02 16:00 Spela här

Speltips IFK Luleå - Sandvikens IF
Land: Sverige Liga: Div.1 Norra
Odds: 2.10 Speltips: 2
2012-09-02 16:00 IFK Luleå - Sandvikens IF 2 2.10 FabioGrosso

Jag tror stenhårt på Sandvikens IF i dagens match i Division 1 Norra. Efter uppehållet har laget spelat fyra matcher, tre i serien och en i svenska cupen.

I svenska cupen blev det förlust med 3-6 mot Malmö FF, man ska dock komma ihåg att MFF avgjorde första efter förlängning. Ställningen var 3-3 efter full tid.

I serien har SIF vunnit tre raka matcher, något som gör att de nu istället för att spela om förnyat kontrakt i höst, istället kan vara med och kriga om en kvalplats med lite flyt.

Vinsterna har kommit mot Väsby 2-0, Enköping 4-0 och Syrianska-Arameiska 4-1.

Tyvärr har laget tappat sin målvakt Tim Markström till andraligan i Danmark och förhoppningsvis kommer Tobias Vennergrund född -93 in och visar att han klarar av spel på denna nivå.

De har också förstärkt med yttermittfältaren Hjalmar Öhagen från Gefle IF. Hjalmar har spelat i SIF tidigare och är säkert väldigt revanschsugen efter en tung säsong i GIF. Hjalmar spelar från start idag.

IFK Luleå har förlorat två matcher och vunnit en efter uppehållet. Laget är betydligt bättre på hemmaplan än på bortaplan men jag tror ändå stenhårt på Sandvikens IF idag. Det enda som jag stoppa SIF från seger är en nervös målvakt. Laget flyger upp från Arlanda och kommer därför inte ha en jobbig resa i benen heller.

FabioGrosso - 02 September, 2012, 11:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!