Speltips: AIK - Helsingborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-02 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.87
Tips: 1
En liten söndagsrek på en match/utfall som jag tror väldigt mycket på idag!

Både AIK och HIF ska spela Europa League's gruppspel i höst och har kvalat hela vägen fram till i veckan ute i Europa. Därför känns det ganska "fair" att lagen råkar mötas just i denna omgång då det ena laget inte får så stor fördel av andra lagets kvalande.

Men sättet som lagen tog sig till EL's gruppspel på skiljer sig åt markant. Medan HIF är relativt besvikna över att ha kommit dit via CL-kval och förluster mot Celtic så stod AIK för en av 2000-talets stora svenska fotbollsskrällar där de vände förulst 0-1 hemma mot CSKA till seger 2-0 (2-1 totalt) borta.

CSKA som har världsklass-spelare i laget och som mig hade kunnat vara en av outsiderna till att ta hem hela Europa League chockades alltså rejält av gnaget och det borde ge en tillfälligt enorm Boost i självförtroendet hos ledare och spelare.

Lägg därtill att AIK har ett riktigt bra lag på gång med Henok Goitom, M Bangura och D Majstorovic som inte var med i matchen mot CSKA så är det helt klart så att AIK kommer att slåss om guldet hela hösten ut.

Det känns lite som att HIF har mungipor neråt medan allt som har med AIK att göra just nu är positivt. AIK är Jättefavoriter till 3 poäng i den här matchen enligt mig och jag bombar tveklöst AIK till 1.87 här. Tungt!

//Amrish
  AIK - Helsingborg
Spela på Speltips AIK - Helsingborg
Amrish - 2 September 2012 - 11:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
dr.j - 2012-09-02 12:52

jag går rakt emot trots att det bär mitt gnaget-hjärta emot. jag tror att vissa spelare svävar lite för högt ovan molnen och att det straffar sig mot ett kontringstarkt hif. jag tyckte hif stod upp bra mot celtic och att få 4,5 gånger pengarna mot ett aik som hade 2 anfall och gjorde 2 mål borta mot de ryska världsspelarna är alldeles för högt. effektiviteten att göra mål av sina anfall har ju inte varit aik´s trademark den här säsongen - undantaget just då förra matchen....8 gånger pengarna på 2/2 ht/ft!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Cowboys - Eagles
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.86
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming