Speltips

Speltips Bosnien - Holland

Sport: Basket Spelstopp: 2012-09-02 20:00 Spela här

Speltips Bosnien - Holland
Land: Bosnien & Hercegovin Liga: EM - Kval Basket
Odds: 1.83 Speltips: -13.5 Bosnien
2012-09-02 20:00 Bosnien - Holland -13.5 Bosnien 1.83 HORDE.ZLA

Dags för en ny match i kvalet för EM i Slovenien! Vi blickar vidare mot grupp D som består av ; Lettland, Bosnien, Georgien, Holland och Rumänien.

Bosnien:
Man har inför detta Em-kval fått en ny coach och inte vilken coach som helst, nämligen "Aco" Petrovic, Petrovic som förra året kammade hem titeln som Europas bästa tränare 2011. En väldigt meriterad tränare som är otroligt nyttig för det Bosniska landslaget.

Bosnien har inlett detta kval lite knackigt med 3 vinster och 2 förluster, vinster mot Lettland (H), Holland (B) Och Rumänien(B) medans man förlorat mot Georgien(H) och Lettland(B). Hemma är man otroligt starka och olyckligtvis förlorade man bara med 1p hemma mot Georgien som kom in som förstseedade i gruppen. Och med ett fullsatt Skenderija och ett otroligt stöd i ryggen är man väldigt starka på hemmaplan.

Offensivt är man mycket bra och med en Teletovic i form, tillsammans med Dedovic och Wright kan man offensivt mäta sig med de stora giganterna i Europa. Problemet ligger desvärre i försvaret var man stundtals kan köra riktigt katastrofalt och är absolut en front man måste förbättra sig på för att lyckas i ett eventuellt EM.Lite Statistik ; Man är i gruppen bäst offensivt med 87.4 mål per match medans Holland är näst sämst offensivt med 82.8 mål per match. Holland huserar även i botten av den defensiva statistiken i gruppen med 88.8 insläppta per match medans Bosnien ligger på 85.6 per match.

Bosnien Ligger på en andraplats med 8p och +9 i målskillnad medans Holland ligger på en 4 plats med -30 i målsklillnad.

Förra matchen mellan lagen slutade 89-107 men kunde mycket väl slutat med större siffror i Bosniens favör. Nu spelar man hemma framför sin publik och jag kan tänka mig att laget är otroligt revansch sugna efter förlusten senast mot Lettland och jag förväntar mig kross av Holland idag. Får man igång försvaret på rätt sätt så ser jag inte hur detta spel inte ska gå in!Man får för tillfället 1.83 i odds på -13.5 p för Bosnien på bet365 .
Maxspel från min sida ! Går in tungt
EDITERAD 2012-09-02 15.00:32

HORDE.ZLA - 02 September, 2012, 15:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!