Speltips Hammarby vs ÄFF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-03 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1.90
Tips: 1
Brukar inte reka svenska matcher, men i denna hittade jag ett bra spelvärde i. Det handlar om matchen mellan Hammarby vs Ängelholms IF. Det kommer vara ett slutsålt söderstadion sedan länge som kommer att koka! Inför denna matchen så är de så att Hammarbys två nyförvörv kommer starta E.Sundin ifrån Helsingborg samt K.Bakircioglü ifrån Racing Santander. Kennedy som gör comeback efter 9 år.

Detta Hammarby som ligger på 6 plats just 2 pinnar bakom dagens motstånd ÄFF. På hemmaplan så har det inte klickat så bra med målgörandet då de snittar 1 mål per match på Söderstadion. Men i denna matchen så finns det alla förutsättningar till det motsatta, då de kommer att bilda Sundin-Adelstam i anfallet. Detta är ett snabbt anfallspar som har gott med allsvensk rutin. Detta paret möter då ett stabbigt å långsamt ÄFF försvar. De visade redan i föra matchen att de kan göra mål de vann med 3-1 borta emot Falkenberg.

ÄFF som sagt ligger på 5 plats för tillfället med en svajjande form. Med bara en seger de 5 senaste matcherna. Den kom emot jumbon Umeå på hemmaplan med 1-0. Inför denna matchen så saknas Matt Pyzdrowski, Heidar Jàºlà­usson, Andreas Karlsson och Tobias Johansson sedan tidigare. Nya avbräck inför denna matchen är att Omid Nazari och Albin Nilsson är borta pga landslagsuppdrag. Så det är tunga avbräck ÄFF har idag. Sedan har man inte alls trivts på bortaplan i år då de har facit 2-5-3 med 13-18 i målskillnad. ÄFFs trupp inför denna matchen ser ut såhär:

Hampus Nilsson (Mv)

Anton Larsson (Mv)

Mikael Dahlgren

Michael Baggner

Monday "Miracle" Samuel

Marcus Lindberg

Jakob Augustsson

Gabriel Ucar

Jonas Lindh

Björn Westerblad

Johan Eiswohld

Robin Staaf

Jonas Nilsson

Robin Nilsson

Zeyn S-Latef

Robin Simovic

Martin Andersen

Michael Babier


Det som talar mycket för ett många mål för Hammarby idag är ÄFFs målvakt Hampus som egentligen är tänkt som bakup för den skadade Matt P. Han har inte alls rutin eller egenskaperna för att stoppa detta Hammarby idag.

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Ohlssonp på twitter

Lycka till!

/SirM
Spela på Hammarby vs ÄFF hos Expekt
Spela nu
SirMattBusby - 3 September 2012 - 12:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: