Speltips

Speltips Jönköping Södra IF-Varberg BoIS FC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-03 19:00 Spela här

Speltips Jönköping Södra IF-Varberg BoIS FC
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.00 Speltips: 1
2012-09-03 19:00 Jönköping Södra IF-Varberg BoIS FC 1 2.00 Fittfrej

Hallå där!

Det här kommer bli min första "riktiga rek" här på rekatochklart. Börjar med en svensk match som jag vanligtvis inte tippar på allt för ofta.

Så varför ska ni lita på mig här?

Lagen ligger på nionde respektive tionde plats i tabellen båda på 25 inspelade poäng. Med näst intill identisk statistik:

Lagen har 6 vinster på hemmaplan, 7 oavgjorda och 8 förluster på bortaplan. Varför skulle då Jönköping vara det starkare laget?

Jo det är såhär, även om Varberg vann sitt hemmamöte med 4-1 så talar det inte för sig, då Jönköping drog på sig ett tidigt rött kort, vilket dom under de flesta bortaförluster har gjort under den här säsongen. Nu här det här en helt ny match.

Varberg har 9 raka matcher utan vinst på bortaplan. Bortsett från den första bortamatchen i serien mot Värnamo har inte Varberg vunnit på bortaplan hela säsongen. 4 oavgjorda 5 förluster för Varbergs del

Jönköping då, Jönköping har 5 raka på hemmaplan utan förlust, och har enbart en förlust på hela säsongen på hemmaplan. 4 vinster 5 oavgjorda för Jönköpings del.


Visst matchen är kryssbenägen, Men sett till hur dåligt placerade lagen är i tabellen är ett oavgjort resultat en förlust för båda lagen.

Matchen är upphausad och man kan läsa om hur Varberg på sin facebooksida vädjar om att supportrar ska åka med till den viktiga bortamatchen. Det här en riktigt sexpoängs-match som ger det vinnande laget lite andrum.

Jag tror Jönköping Södra drar det lägre strået.

EDITERAD 2012-09-03 14.15:29

EDITERAD 2012-09-03 14.57:42

Fittfrej - 03 September, 2012, 14:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Meta - 2012-09-03 16:00:43

Lägger till lite info:
Jönköpings Södra–Varbergs Bois
Nu börjar det dra ihop sig i Superettan. Snart börjar måstematcherna.
I dag möts två lag med avstängda spelare. I Bois fattas Thommie Persson och Jonatan Berg. I Jönköping Andre Calisir och Zourab Tsiskaridze.

I Jönköping saknas mittbackarna André Calisir och ZourabTsiskaridze som både är avstängda. Återigen tvingas Gren att ändra på mittbackspositionerna och allt talar för att firma Östlundh/Persson bildar par imorgon.