Detta blir min första rek här eftersom den första som var tänkt att skickas in försvann när jag blev utkastad från mitt internet senast.

Hittade denna match efter att ha kollat in den rek som redan finns här. Den mellan Colwyn Bay - Guiseley.
En bra rek där det mesta pekar på att Guiseley ska vinna sin match.

Efter att ha kollat in tabellen och kollat runt lite så såg jag att laget som ligger under Guiseley i tabellen har också vunnit alla sina matcher. Dock "bara" gjort ett mål mindre. Alltså 17-3 på 5 matcher. Bra där.

Gloucester som de möter däremot har startat säsongen ganska mediokert. 4 poäng och 4-7 i målskillnad. 1 vinst, 1 oavgjord och 3 förluster. Där första vinsten kom i första matchen. Tilläggas kan ju också att Gloucester förlorade sinaförra match mot just Guiseley från den andra reken med 1-3
På Gloucesters hemsida kallar man Brackley för en "pace-setter". Alltså några med bättre tempo och som antagligen kommer styra denna matchen.

Står ingenting om att några spelare ska vara borta, men är ganska säker på att Gloucester inte har mycket chans i denna match då Brackley ser ut att vara ett vinnande tåg för tillfället, i motsättning till motständarna

Jag har själv spelat båda matcherna i kombination och fick oddset 2.90. Känns som bra såhär en regnig måndag.

Robert Gustafsson
@RobertGustafss1

This is the stats tab
This is the post tip