Speltips: Motala v Vimmerby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-05 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 Östra Götaland
Odds: 1,57
Tips: 1
Efter den oerhört onödiga förlusten borta mot Tenhult så finns det ingenting annat än seger som gäller för Motala nu.
Varför?
Tja, vid förlust är man fem poäng bakom Husqvarna, tre efter Lindsdal och två bakom Oskarshamn. Det går säkert att ta in poängen på ett eller två lag, men knappast på samtliga. Så om målet med att omedelbart ta sig tillbaka till div 1 ska infrias, då får inte ett lag som Vimmerby stå i vägen. Och det gäller i synnerhet när Motala har hemmaplanen till sin fördel.
För från Motala är det bara ett enda lag som hittills åkt hem med poäng, och det är den vassa toppkonkurrenten Oskarshamn. Annars sex segrar. Tyder på klass där hemma.

Klass hemma, till en viss del, det har även Vimmerby. Men då man inte alls har med toppen att göra så förstår ni att det fallerar på något annat. Så som bortaspelet. Vimmerby är tamt som en nyfödd kattunge på resande fot, och det finns faktiskt inget lag i serien som gjort färre mål på bortaplan än just Vimmerby. Och då finns ändå värdelösa Hagapojkarna i samma serie.
Och med den bakgrunden bege sig till seriens bästa hemmalag så ... ja, det luktar såklart trassel lång väg.

Motala är väldigt tungt att möta. Spelar med två forwards som löper på allt åt alla håll och kanter. Det här skapar således lägen för spelarna som kommer bakifrån, och det är nog också därför man har en sådan spridning på målskyttarna med så många inblandade i det offensiva spelet.
Men, det är inte bara det man ska prisa Motala för. Man har också en solid defensiv, framförallt hemma, med sina fyra insläppta mål - hittills. Och får att påminna, idag gästas man av laget som gjort minst mål borta.

I segern hemma senast (Assyriska 3-1) så inledde man med skyttekungen Craig Foster på bänken. Då klev istället Liridon Silka, Daniel Svärd och Robin Bornehav in och visade på bredden offensivt.
Huruvida man gör likadant den här gången eller inte, det vet jag inte, men vetskapen finns att vilka konstellationer man än prövar så kan det ändå levereras.

Som sagt, det finns inget annat än tre poäng som gäller. Och då är det ju tacksamt att gästas av seriens sämsta bortalag - när du själv är det bästa hemmalaget, inte sant?

3-1?
  Motala v Vimmerby
Spela på Speltips Motala v Vimmerby
holms - 4 September 2012 - 21:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Freuden - 2012-09-04 22:09

Står uppskjuten men det stämmer inte då eller??


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming