Speltips Höttur-Tindastoll

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-05 19:00
Land: Island
Liga: Division 1
Odds: 2.10
Tips: 1
Isländska andradivisionen och jag känner mig inte som lika trygg som Elfsborg gör hemma på plastgräs. Det är inte min hemmaplan på något sätt men herregud, vi alla vet vad dessa helvetiska landskampsveckorna gör med oss fotbollsintresserade. Likadant i verkligheten som i Championship Manager 01/02, precis när man börjat få smak för det ljuva livet rycks mattan undan direkt.

Några som dock spelar på hemmaplan ikväll, och som har gjort det RIKTIGT bra på sistone är Höttur. Inte nog med att man har två raka segrar där, man har två STORA segrar där, 5-1 och 5-2. När jag dessutom granskar tidigare delar av säsongen och tidigare säsonger så är det faanimig ett lokomotiv vi har att göra med hemma på Vilhjálmsvöllur.
38 matcher
21 vinster
8 oavgjorda
9 förluster

Förutom slakterna i de två senaste hemmamatcherna har man dessutom senast en stark bortaseger mot Fjölnir med 2-1 och därav alltså tre segrar på de fyra senaste.

Diametralt motsatt läge är det för kvällens gäster, Tindastoll. EN ynka seger på de sju senaste matcherna och den bottenstrid som Höttur är på väg att distansera sig från var Tindastoll på väg att dras in i (man är dock i praktiken säkrade inför nästa säsong. Vi har sett fenomenet många gånger tidigare, förmodligen som en följd av att man trodde att man säkrat kontraktet och man börjat slappna av.

Höttur har en målskillnad på 10-3 på sina två senaste matcher. Gästerna har en målskillnad på 0-9 på sina senaste två matcher. Tindastoll har förlorat de två senaste matcherna med 5-0 och 4-0 och framförallt är det intressant att mäta resultaten de båda lagen emellan. På sistone är det Höttur som tagit poäng och vunnit mot lag som Tindastoll åkt på torsk mot och så vidare.

En viktig sak till, tillika en viktig sak som talar för hemmaseger: Motivation. Tindastoll har sedan länge i stort sett varit klara för nytt kontrakt, Höttur måste fortfarande plocka någon pinne för att säkra kontraktet, en seger ikväll gör att man går upp på samma poäng som Tindastoll och därmed kan det drickas 99%ig sprit och ätas valkött för att fira det nya kontraktet som jag alltså tror att man grejar ikväll.

Inte den mest pålitliga rek i termer av att jag inte är 100%igt insatt i läget i lagen etc. (så kom gärna med kommentarer om ni sitter inne på kunskap angående detta) men håll med om att alla parametrar man kan läsa sig till genom statistik, form, tabell-läge, motivation och så vidare gör gällande för oss att vi nog ska in och nosa lite på den raka ettan?!?

2.10 för den raka ettan på bwin.com

Lycka till om ni ryggar lads!

/@RalleArvid
Spela på Höttur-Tindastoll hos Bwin
Spela nu
RalleArvid - 5 September 2012 - 09:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2012-09-05 15:35

Gott snack!

SirMattBusby - 2012-09-05 10:16

Kan tillägga att tindastoll har sålt sina två bästa målskyttar i mitten av säsongen, everson och furness! Sist de mötes så vann tindastoll med 6-2 och då gjorde dessa två 4 mål tillsammans!

I denna matchen ska motivation och bra hemmaspel avgöra som du säger!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: