Speltips

Speltips Seahawks @Cardinals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2012-09-09 22:30 Spela här

Speltips Seahawks @Cardinals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2.55 Speltips: Seahawks -6.5
2012-09-09 22:30 Seahawks @Cardinals Seahawks -6.5 2.55 ATLaggeah

Nu kommer min första NFL-rek för i år! Satte 2 av 2 möjliga förra året och 1 av 1 under försäsongen så då fortsätter väl vi på samma spår!

Försäsongen har gått bra och förhoppningsvis så kan vi göra stora pengar under många söndagar framöver :)

Twitter @ATLaggeah
Spreadsheet (bara NFL): www.spreadsheet.se/nflkungen

Denna rek är Seattle Seahawks -6.5 @ Arizona Cardinals. Seahawks ska alltså vinna med 7 poäng eller mer (1 touchdown) på bortaplan mot Arizona Cardinals

Seattle Seahawks tredje-runda pick i Russel Wilson har gått som tåget under försäsongen. På dom fyra matcherna och den någorlunda sparsammas speltid som alla starters får så lyckades han lyckas med 40 av 63 kast som ger completion% på 63.5. 5 TDs och 1INT samt 536 yards visar att han spelar "moget" för att vara en såpass ung QB. Han hade en QB-rating på 110.3 vilket är fruktansvärt bra för att vara en rookie. Han var inte den bestämda startern när säsongen började men hans fantastiska spel gjorde att han vann starter jobbet över Free Agent signeringen Matt Flynn som fick väldigt bra betalt. Under försäsongsvecka 3 då Seahawks mötte Chiefs så spelade han fantastikt bra. Detta är den matchen då alla starters spelar ungefär 3 quarters och man brukar kalla det ett "dress rehersal". 13för19 gac 68.4% completion samt 2 TDs utan någon Interception. Seahawks vann denna match med 44-14 och när Russel Wilson lämnade planen så hade dom ledningen med 44-7. Och detta mot just Chiefs starters, allt man kan säga är wow. Seahawks började förra säsongen dåligt. Efter 8 matcher hade dom bara en seger men till slut landade deras record på 6-10 vilket var in underkant. Men man har som sagt imponerat under försäsongen då man fick 4 raka (klara) segrar och en poängdifferans på 112 gjorde poäng och endast 62 insläppta vilket är mycket bra på 4 matcher. Jag tror att Seahawks är ett lag som har chans att skrälla i år och därför kommer de vinna än så här enkel match. Dock är starting Running Backen Marsawh Lynch skadad och kommer troligtvis inte spela på söndag. Detta ska dock inte vara något större bekymmer när Seahawks klarade sig mycket fint utan honom under försäsongen och Ryan Turbin som också är rookie gjorde det mycket bra under försäsongen. Russel Wilson och company har många offensiva kvaliteer och kommer både kunna springa med bollen och kasta med bollen mot Cardinals försvar. Detta tror jag kommer leda till att Seahawks precis som under försäsongen kommer göra många poäng och då ser jag inte hur Cardinals äns kommer kunna vara i närheten.


Arizona Cardinals har inte presterat någon fin football under försäsongen. Eftersom dom spelade Hall of Fame matchen i år så hade dom 5 försäsongsmatcher och förlorade 4 av dom. Enda segern kom mot Oakland Raider som var en av försäsongens stora förlorare. Dom hade en QB Battle länge under preseason men tillslut lyckades Josh Skelton vinna jobbet över Kevin Kolb. Ingen av dessa herrar är någon topp Quarterback och jag tror att Cardinals problem detta år kommer vara att dom har 2 stycken bra backup quarterbacks och ingen bra starting quarterback. Hur mycket jag än gillar Josh Skelton så måste jag gå emot han denna säsong. Bortsett från Larry Fitzgerald så har Cardinals väldigt få offensiva vapen som kan mäta sig med Seahawks offence.

Detta ska bara Seahawks klara av. Den Modige kan testa seahawks -9.5 till 2.95 som också borde sitta.
Men eftersom det är regular season nu så räknar man bara Vinster och då finns risken att Seahawks kommer slå av på takten ifall dom har en trygg ledning. Men -6.5 till 2.5 i odds kommer jag hugga alla dagar i veckan. Om jag var oddsättare hade jag lagt -6.5 på ungefär 1.7

Ta en titt på mitt spreadsheet under söndageftermiddagen så får du se alla mina spel denna fantastiska första vecka av NFL-säsongen!

Jag lägger 4 av 5 units på detta spel.

NU FINNS SPELET TILL OCH MED TILL 2.55 PÅ bet365 ! SKYNDA OCH FYNDA!!!

EDITERAD 2012-09-06 17.33:09

EDITERAD 2012-09-09 14.58:02

ATLaggeah - 09 September, 2012, 14:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Zigon - 2012-09-06 17:56:42

Ryggar men fegar och tar bara -3.0 @ 2.05 :)

A15 - 2012-09-06 17:48:18

Precis denna jag hade tänkt reka som vi pratade om på Twitter igår! Mycket bra skrivet, Seahawks tror jag blir lite av årets överraskning och då ska man bara vinna över ett Cardinals som knappast känns hett.

Lägger upp min "reservrek" under kvällen!