Speltips

Speltips Moldavien-England

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-07 20:45 Spela här

Speltips Moldavien-England
Land: Internationell Liga: VM-Kval
Odds: 2.05 Speltips: England -1.5/Håller noll
2012-09-07 20:45 Moldavien-England England -1.5/Håller noll 2.05 RalleArvid

bet365 livestreamar matchen.

Som jag sa i föregående rek som missades; Islands andradivision är inte direkt för mig vad plastgräs är för Elfsborg. Men om något är just det så är det fanimig engelska landslaget! Under fredagskvällen (härligt förresten med den halvnya metoden att lira fredagar i dessa kval) drar en lång, tråkig, händelsefattig men också ibland spännande vandring mot VM i Rio igång. England rivstartar direkt med en bortamatch i Moldavien mot ett landslag som är rankat som nummer 141 i världen på Fifas COCA COLA-ranking (usch för den titeln och usch för Moldaviens ranking som dessutom är 47 av 53 på Uefas ranking). England är i sin tur på sin högsta plats på länge då man återfinns som nummer 3 i samma rankingsystem.

Okej, England saknar världens just nu bästa anfallare (Andy Carroll) som en följ av muskelskada, men tar vi en titt på Moldaviens resultat så ska detta ändå inte innebära några problem för lejonen.

Defensivt är jag inte orolig alls för England, dels för att det ser tämligen stabilt ut för deras egen del men också för att det inte direkt ser top nodge ut på något sätt för Moldaviens del offensivt.

6 raka förluster hade Moldavien innan man mot San Marino, ett av världens sämsta ”lands”lag lyckades vinna. Efter det har det följt 5 raka matcher utan seger, bland dessa finns förlust med två mål mot Georgien, förlust med fyra mål mot Venezuela och förlust med två mål El Salvador. Lag som inte är i närheten av Englands kapacitet men likväl har HCP -1.5-spelet suttit i dessa drabbningar på sistone.

Inte nog med att Moldaviens trupp redan innan är katastrofal med internationella mått mätt, förbundskaptenen ligger dessutom i fejd med ett par klubbar och vägrar därför spela med ett par ”stjärn”spelare (om man kan tala om sådana i Moldavien) tillhörandes dessa i denna match.

Rooney och Carroll saknas alltså på grund av skada framåt och Welbeck lär få förtroende, där bakom honom finns ett kreativt mittfält och på bänken Defoe och Sturridge, en långt ifrån optimal offensiv uppställning för England men tillräckligt god enligt mig för att peta in ett par bollar i detta möte.

I de enda två mötena lagen emellan har England vunnit med 3-0 respektive 4-0 och vad säger mig att dessa resultat inte kommer upprepas? Inte det faktum att Moldavien inte gjort ett enda mål eller vunnit en enda match under 2012 i alla fall.

Roy Hodgson har aldrig förlorat under ordinarie tid som förbundskapten, han har fem segrar och två oavgjorda. Snart lägger vi till ytterligare en komfortabel seger till hans historik.

Moldavien:
Namasco
Bulgaru, Racu, Epureanu, Armas
Gatcan, Patras
Covalciuc, Onica, Doros
Picusciac

England:
Hart
Walker, Cahill, Terry, Baines
Lampard, Carrick
Milner, Gerrard, Oxlade-Chamberlain
Welbeck

Bara England att göra mål till 1.83 på bet365 .com.
England att vinna med minst två mål (HCP-1.5) spelas till 2.05 på bet365 .com

Följ mig på twitter lika intensivt som jag kommer följa denna matchen bland alla ultrapatriotiska rosa-hyade, fulla engelsmän imorgon.

@RalleArvid heter jag där och rygg heter metoden om du är lika förvissad som jag om att detta blir en komfortabel rödvit seger.

RalleArvid - 06 September, 2012, 23:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-09-07 19:42:49

Givetvis ett skämt. Om ni följer mig regelbundet vet ni varför jag skriver så. Uppenbarligen är så inte fallet så då ber jag om ursäkt om ni tog det på allvar. Lycka till med era spel, på Moldavien låter det som? Lycka till oavsett!

tompaa - 2012-09-07 18:43:14

eller hur.. Andy Caroll världens just nu bästa? haha! måste ju vara ett skämt?

jag vågar inte heller rygga. england känns alldeles för ineffektiva. lycka till ändock!

Moneyline - 2012-09-07 18:12:10

Men du kan ju inte vara allvarlig å kalla Andy Caroll "bästa anfallaren" just nu! Varför tycker/tror du det?

davinsky - 2012-09-07 13:40:32

Herreguf vissa lär sig aldrig. Enormt överskattade England med hcp på bortaplan till dryga 2 ggr bara. Finns den?

RalleArvid - 2012-09-06 23:08:02

Som vanligt lads: om ni hittar bättre odds. Hjälp mig och framförallt varandra och posta eventuellt dessa i fältet här. Också, där uppe i reken står det "england håller nollan" det är alltså inte reken utan "bara england gör mål" alltså håller nollan OCH gör mål. Kör hårt!