Speltips Skytteligan

Sport: Handboll
Spelstopp: 2012-09-12 19:00
Land: Sverige
Liga: Eliteserien
Odds: Odds
Tips: Skytteliga/Långtidsspel
Det är snart dags för elitserien i handboll att dra igång på allvar, den 12 september startar den första omgången.

Jag anser mig hittat ett mycket bra odds!
Det jag pratar om är ett säsongsspel, så ni som inte orkar vänta tills sista omgången är spelad den 19 mars 2013 behöver ju inte fortsätta läsa denna reken.

Unibet erbjuder spel på skytteligavinnaren i herranas elitserie 2012/13 handboll. Slutspelet räknas alltså inte in utan det är grundserien som räknas.
Mitt spel: Mattias ”Zacke” Zachrisson 4,50

Analys:

Mattias ”Zacke” Zachrisson vann skytteligan förra året på 196 fullträffar, och att Zacke inte skall göra det detta året också har jag väldigt svårt att se hända.
Zacke hade ju ett flertal anbud från utländska klubbar inför denna säsongen, men valde att stanna i Guif Eskilstuna.
Vilket jag tycker var ett sunt beslut, då han har massa år framför sig som utlandsproffs, och jag tror personligen han blir proffs efter denna säsongen.
Han har ju redan gjort ett antal landskamper och gjort detta riktigt bra, fick ju dessutom hoppa in som en joker i OS-finalen när Dalibor Doder blev skadad. Dock spela inte Zacke något i finalen, men det är ju en annan sak då han har Niklas Ekberg framför sig, samme Ekberg som blev klar för Kiel i dagarna.
Men detta är ju bara ett bevis på att Zacke är en kommande landslagsspelare som vi kommer få se mycket framöver i den blågula dressen.

I klubblaget IF GUIF så är Zacke den lysande stjärnan tillsammans med Robin Andersson efter att Tobias Aren lämnat laget för att bli proffs i danmark. Zacke som är vänsterhänt spelar både på höger9 och höger6, vilket gör att han i princip ”alltid” spelar 60min varje match i elitserien. Han tar dessutom alla straffar vilket är ytterliggare ett STORT plus. Att han senare även tar ett stort ansvar i laget, speciellt när matcherna står och väger och VÅGAR skjuta!
Han är verkligen en riktig måltjuv, som har det mesta, genom sin enorma snabbhet gör mycket mål i kontringar och även mycket säker i sitt läge på kanten när han spelar där.
Om vi tittar lite på hur förra årets topp 5 skytteliga såg ut:
1.Zacke 196 mål
2. Zoran Roganovic 190
3. Martin Dolk 179
4. Tobias Aren 177
5. Andreas Nilsson 174


Här finns ytterliggare faktorer på varför jag tycker mitt spel är MYCKET bra.


Zoran Roganovic som spelar i H43 och som vunnit skytteligan 5 år i rad innan Zacke tog över den titeln förra året, han är inte ens med i årets elitserie då H43 åkte ur, så Zoran kommer få lossa sin bössa i allsvenskan detta året istället.
Tobias Aren har lämnat Guif för proffsspel i danmark.
Andreas Nilsson har även han lämnat IFK Skövde för proffsspel i tyskland.


Som ni då förstår har alltså 3st spelare från förra årets topp 5 lämnat elitserien.


Om man tittar på hur unibet anser vara utmanarna till Zacke så är det sävehofs två nyförvärv K.Bliznac(7,50) och norske Tönnesen (6,50) och sen har vi även Martin Dolk i hammarby (7,50)

Bliznac har jag väldigt svårt att se vinna då han är ganska skadebenägen och håller oftast inte för en hel serie, dessutom kommer han inte få lika mycket utrymme i Sävehof som han hade i alingsås.

Tönnesen är en jättetalang från norge som sävehof värvat , och kommer ju säkerligen tillföra laget mycket, men att han skall gå in och ösa in mål sin första säsong med sitt nya lag har jag också väldigt svårt att se.

Martin Dolk från Hammarby är väl egentligen den enda som kan utmana Zacke, då han tar mycket lägen och även skjuter straffarna för ”Bajen”. Men i längden tror jag aldrig han kommer upp i Zackes nivå, och var ju också 17 mål ifrån förra säsongen.


Jag tycker som sagt 4,50 är ett kanonodds och tycker ni skall rygga detta. Och i slutet av Mars nästa år kan ni ha sköna extra slantar som trillar in på ert konto ;)


Vill ni diskutera eller har andra åsikter så kan ni nå mig på min mejl : willram@hotmail.com

Tack för ordet och ha det gött!
// Wille
Spela på Skytteligan hos Unibet
Spela nu
Wille - 7 September 2012 - 18:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Wille - 2012-09-10 22:23

Jonas O. : Ja, det tycker jag du skall göra ! Lycka till !

Jonas O. - 2012-09-08 07:15

Låter som en väldigt bra rek. Känns som en skada är emot :))

Jag ryggar denna med 500 :-

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: