Speltips Carlstad v Karlslund

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-08 16:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 Södra Svealand
Odds: 1,45
Speltips: 1
Spela på Speltips Carlstad v Karlslund
Börja spela här
Spela på 1
Det är varmt, klibbigt och svettigt. Ett wi-fi som är sämre än allt annat. Det har tagit mig bara 20 minuter att ladda ned hela svenskfotboll.se för att checka av avstängningarna.
Min gamla dator har dessutom en batteritid som är under all kritik, och då det bara finns ett (väldigt) trött wi-fi i lobbyn, och lobbyn bara erbjuder eluttag vi inte ser röken av i Sverige, då förstår nu hur trassligt det här är. Batteritiden rasar medan sidorna sakta, sakta laddas upp. Upp går jag upp på rummet för att ladda datorn, ja då tappar jag internet. Så omständigt att jag håller på att bryta ihop. Tur att det är hemfärd redan söndag.

Hur som helst. Om inte Carlstad United helt tappat det efter förlusten i seriefinalen senast så är vinstchansen bra hemma mot Karlslund.
Varför?
Tja, ibland behöver det inte vara svårare än så att det är klasskillnaden som är avgör. Klasskillnad och hemmaplan. Hemma är Carlstad nämligen en maskin som kört över allt i sin väg. Jag förutsätter också att man är enormt revanschsuget efter nederlaget senast. Det finns ingenting än att göra allt som står i deras makt att försöka gå rent nu, allt för att ge sig själv chansen ifall Nyköping går på en mina under slutat av serien.

För Karlslunds del så räcker det med 2-3 poäng till på de resterande fyra matcher för att säkra kontraktet. Vilket man också kommer att ta, men det är absolut ingen som kräver att dom poängen ska komma borta mot ett ursinnigt Carlstad United.
Ali Reda avstängd, dock tillkommer Herish Kuhi, hade han missat även den här fighten, då skulle jag tipsat om att sälja hus och hem och ringa finax. Nu nöjer jag mig att ge ett normalt klartecken på ettan.

Nu skriker datorn att jag bara har 8 % kvar. Det är ett jävla pisshål det här. Sorry för en väldigt undermålig rek, men summa summarum: Jag tror Carlstad bara smällvinner det här. Oscar Lander avgör!
Spela på Carlstad v Karlslund hos Bwin
Spela nu
holms - 7 September 2012 - 23:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: