Speltips

Speltips Seahawks @ Cardinals

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2012-09-09 22:30 Spela här

Speltips Seahawks @ Cardinals
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.901 Speltips: Seahawks -2.5
2012-09-09 22:30 Seahawks @ Cardinals Seahawks -2.5 1.901 joey1

Tja! NFL är igång och imorgon söndag har vi ett smörgåsbord av matcher!

Jag har läst på ordentligt tidigt så man får ut det bästa värdet innan det försvinner pga linrörelsen.

Seattle Seahawks gästar Arizona Cardinals i deras första match för säsongen.

En intressant sak är att linan öppnade faktiskt på Cardinals som -2.5 favoriter men ju längre tid det gått så har nu linan ändrats till Seahawks som -2.5 favoriter. T.o.m -3.0 hittas på vissa bolag.

Arizona Cardinals experimenterar just nu. Deras offensiva lineup ser svag ut och man kan fråga sig hur den kommer stå sig i år. Dem har ingen bra QB i Kolb och Skelton. Båda dessa har inget självförtroende och har varit riktigt dåliga.

Cardinals har intressanta WR men har man ingen QB som kan kasta bollarna så händer inget offensivt.

Seahawks har ett mycket intressant lag i år. Dem har några riktigt duktiga pass rushers i Red Bryant, Chris Clemons, och Kim Chancellor som förväntas göra avtryck i år.

Men det som gjorde mest intryck på preseason var Seahawks nya QB Russel Wilson.

Han har blivit spådd en lysande framtid och var grym i årets preseason. Där hade han en completed pass percentage på 67%! Han var 35 for 52 och lyckades med 5 TD passes.

Seahawks har också en bra defensiv som ska kunna hålla nere poängen för Cardinals, speciellt nu när Cardinals har problem framåt.

Jag tar Seahawks -2.5 redan nu då jag tror att linan kan förändras ännu mer innan gametime, allt under -3.0 är ok anser jag.

Seattle Seahawks -2.5 @ 1.901 plockas på Pinnacle sports

https://twitter.com/luddezzz

Lycka till!

Såg även att ATlaggeah lagt upp en fin rek om samma match som ni också kan använda!


EDITERAD 2012-09-08 13.06:53

joey1 - 08 September, 2012, 13:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
joey1 - 2012-09-09 12:53:07

Jo jag kunde ha uttryckt mig annorlunda där, det är sant!

Men som jag skrev i kommentaren så sker ofta linrörelse sista dagen då all info inför matchen är inne för bolagen. Så jag hoppas de som läser här förstår vad jag menar iallafall.

Hursomhelst tack för dina synpunkter, ska försöka vara tydligare till nästa rek.

katten99 - 2012-09-09 12:24:10

Tack för svaret! Jag förstår hur du tänker. Ser lite konstigt ut i reken dock då du direkt skriver att du vill ha värde pga linorna ändras för att i nästa andetag skriva att favoriten ändrats och du spelar de.

Lycka till!

joey1 - 2012-09-09 10:30:19

Linorna i NFL släpptes för flera månader sedan! Dem har långsamt ändrats till var dem ligger idag. Man vill också veta vilka som är skadade bl.a innan man lägger liret. Och inte ligga ute med pengar när det är så pass långt till match och saker kan förändras.

Jag ville ha infon klar för mig innan jag själv lägger spelet. Bolagen kanske redan har tagit del av den infon tidigare och har flyttat färdigt på oddset, men jag ser helt klart värde i Seahawks som 2.5 poängs favoriter fortfarande.

Många av de som kör med de tyngre insatserna kliver ofta in i sista stund. Så är dem på Seattle idag kan säkert Seahawks vara -3.5 favoriter när matchen startar.

Jag kanske uttrcykte mig kanske dåligt i vissa delar av reken när jag säger värde. Men tror alla som läser den förstår ändå.

katten99 - 2012-09-09 10:06:28

Jag förstår inte riktigt här. Du var ute tidigt just för att du skulle få ut det bästa värdet innan linorna ändras. Du har koll på att Cardinals började som favorit och tror på Seahawks men spelar de först när de blivit favoriter? Får ut det sämsta värdet istället för det bästa. Du hade ju fått mycket mycket högre odds om du spelat Seahwaks när Cardinals var favorit. Nu väntar du istället och spelar när linorna ändrats till det sämre för dig.